То повечето лекари, за съжаление са такива-безхаберни! Да вземат секрет, цитонамазка, да изпишат някакви илачи за гъби, мъби и до там!
Хора, гледам, много ви сърбят пръстите и вас (едва се сдържам)! Дайте или да спрем да и обръщаме внимание и никой да не я коментира, ама нито дума или усещам, че нещата много ще загрубеят. И аз за пръв и последен път си позволявам да я коментирам, обещавам!
ДЕТЕНЦЕ, явно, че ти наистина от никъде не вдяваш. Дори тези, които са нови в началото да ти се връзват и съчувстват, бързо те разбират що за птица си! Аз те моля, съвсем добронамерено, спри да пишеш глупости вече! То не бе жълти тела, после овулации, симптоми....не знам, но взе яко да ми писва, особено като те гледам как си позволяваш и съвети да даваш на новите потребители на форума (ей туй най-много ме дразни). Изключително тъпо е да съветваш хората да правят или да не правят нещо, което ти самата не спазваш! Болно ми е за теб, личи си колко много си вманиачена на темата дете, но те уверявам, че всички тук сме!
Оххх, не ми върви мисълта нещо....абе народа е казал: ,,Ти го плюеш, то си мисли, че дъжд го вали", че и наща работа...
Омммммммм........