Първо искам да те поздравя сърдечно за рашението ти да се изследваш ПРЕДИ да решиш да имаш деца. Изключително правилно поведение и отношение към собственото си здраве.
Изследването е анонимно, т.е. е между пациента и клиниката. Резултатите не излизат навън - нямаме нито право, нито задължение да ги споделяме с когото и да било. Изключения правят някои заразни болести, за които сме длъжни да подаваме информация да РЗИ, а те от своя страна са длъжни да уведомят личния лекар на пациента. Но спермограмата не е изследване, което да води до задължително съобщаване.
За цените ми е трудно да те ориентирам, може би е най-добре да се обадиш по телефона и да попитащ какви са вариантите. Цената обичайно е само за изследването. Ако всички резултатите са в норма и нямаш някакви други здравословни оплаквания, няма да е нужно някой да те консултира. В обратния случай ще трябва да намериш лекар за консултация и да заплатиш за това.
Поздрав!
P.S. Ако аз ти бях майка, щях да се гордея с тебе и определено нямаше да ти задавам въпроси.