Снощи не ми беше добре и рано отнесох плувката.
По навик от последните месеци се оцъклих в 3 и за да се приспя зяпах изпъленията на запис. Ще се опитам да направя кратък анализ.
Като един голям фьен на диското имах големи очаквания за концерта (предвид , че миналата седмица се получи добър такъв). Еми.... За мен този стил музика е надъхващ и адски танцувален (то затова и се казва диско) Като ученичка ходех по ретро партита( че бяха много на мода) и не съм слизала от дансинга 4 часа. Изпъленията от снощи определено не ми вдигнаха power-a. Не, че бяха зле просто..нещо не ми достигна.
Приличен концерт. Повечето се справиха на ниво.
Крис много ми хареса, справи се чудесно и му личеше, че истински се забавлява. Не беше пренавит. За мен той е сред отличниците на вечерта.
Впрочем направи ми много приятно впечатление, че майка му и брат му говорят български много по-добре от някои рускини , които повече от 10 год живеят тук.
АВА са изпълнителите, при които има най-голям прогрес. Много добре изпълниха песента, но не успяха да ме вдигнат , може би, защото диското е музика, която е много далеч от тях. Антоана ми направи лошо впечатление а изказването си, че за 1 път чува тази песен (та тя е една от емблематичните диско хитове). Като цяло им дава 5-ца за изпълнението.
Дарина хм...бе не беше зле, но този път съм съгласна с коментарите на Маги и Саня. Тя не е за диско и това е. Като цяло съм на мнение, че Дари ще е сред малкото реализирали се след края на предаването и то благодарение на Криско.
Александрина взе да ми опротивява с това инфантилно поведение. Разбирам, че го прави, за да прикрие неувереността си, но почна много да ме дразни. Справи се прилично с песента, но като цяло смятам, че Маги можеше да подбере много по-добре песните на своя отбор за тази вечер. Аз Александрина я виждах как се справя отлично с Бони Тейлър - I need a hero.
Стивън много се изложи тази вечер. Опропасти любима моя песен. И много моля, ама Джон Секада не е диско изпълнител. Тази вечер можеше да му даде Modern talking -No face, no name , no number.
Вики за първи път беше облечена перфектно! И си личи, че е отслабнала с поне 10 кг. Бешеммного красива тази вечер. На мен нейното изпълнение ми хареса, беше различна и дори леките интонационни неточности не ми направиха кой знае какво впечатление. Имаше заряд!
Християна е прекрасно момиче. Финно, с маниери и добро възпитание. Има класа в нея. Обикновено ми е стерилна на сцената. Да, пее убийствено, но не ме докосва. Е, тази вечер ме развълнува, може би , защото семейството ѝ беше в публиката. Мисля си, че Маги можеше да ѝ даде друга песен, не точно тази. Например щеше.да ми е интересно да чуя Ким Уаълд - Keep me hangin' on
Белканто еййй, сладури големи. Много им се радвах как фръцкат дупетата. Не им беше най-доброто вокално изпълнение, но пък направиха шоу. Кремената ги беше барнала като Джаксънс файф, а пък на мен ми се щеше да ги видя в костюмите на момчета от Вилидж пийпъл - полицай, каубой, инцианец и строител.
В четвъртък Александринчето и Стивчо на елиминации и каката да си ходи У Сандански.
П.П. Еми не ми се получи кратък анализът