Лилиииииииии, къде сиииии, бързо идвай да се отчетеш за Я-не може да нямаш новини и дано са най-хубавите!
Синеочка, взимам си от вкусотийките, на чая не съм фен. Уф, пак забравих да си купя инка, винаги забравям и се сещам като вляза тук
Бебка и котчо са прекрасни, влюбих се. Представям си ако ние имаме бебе, куча как ще лежи отгоре му. Той много обича да се гушка
Ехеее и котарака и той...ще трябва да купувам огромна кошара, в която да се събират всички
Като сте тръгнали на кулинарна вълна, да се похваля и аз. Снощи със сестра ми за пръв път правихме пелмени. Голяма играчка, честно. Даже в един момент си помислих, че това е за пръв и последен път, обаче като видях колко много ги харесаха мойте и си промених мнението
само дето ще си намеря формички за пелмени и ще ги правя с тях, че то на ръка....девет дена, осем часа
маки, прекрасна е тази Порша, нямам търпение да порасне и да я видя каква разкошотия ще стане
Нали беше споменала, че ще ти трябва коткогледачка? Твойта приятелка индийката няма ли да удари едно рамо? Ако беше по-наблизо, аз щях да я взема у нас, ама....
Тази сутрин се събудих от болка в ченето, имам един мъдрец за вадене и усещам, че скоро щя ям керпедена...е, от това нещо как ме е страх.... мм се чуди как може толкова да ме е страх, а аз му казах, че предпочитам 3 деца да родя нормално, но не и зъб да дам да ми вадят, но...все някой ден ще се наложи. Пуууу, какво ли не се налага на човек в този живот....
И да ви кажа, днес слязох официално от тъжния влак! В сряда съм на преглед (най-сетне) и залагам големи надежди на този лекар. Все пак съм непоправим оптимист
и вярвам, че след тъмнината идва светлина!
Снощи имах зверски болки в кръста и отпред-опасваща болка и казват май. Все едно, че всеки момент ще ми дойде. Аз често имам такива болки след като лелката си иде де, но все съм си мислела, че може да е ранна О. Сега вече нищо не си мисля
Тая докторка дето ме гледа на УЗ вчера я питах дали е сигурна, че това е киста, а тя каза, че всъщност не е. Не била гинеколог. Само вижда, а вече специалист ще си каже тежката дума какво е. Относно размера каза, да не се шашкам, че е възможно да има разминаване в милиметрите...че всеки апарат показвал различно...бе...като поразмислих малко трезво реших, че може и да не е никаква киста! Докато не ме види специалист няма се шашкам вече! Имам и снимка на тая ,,киста" но нищо не разбирам. Ако някой разбира, да взема да кача снимката???