Добър ви ден и от мен
Дано времето не е много студено и да става за неделни разходки навън, СЛЕД гласуване разбира се, не вместо него.
Аз срам, не срам, за сефте няма да гласувам, откакто имам това право. Трябваше вчера да тръгна за София, реших, че ще си извадя удостоверение за гласуване на друго място, преди - това можеше да се прави дори в деня на самите избори до 12ч. на обяд. Да, ама те променили правилата, аз съм пропуснала и се оказа, че последният срок за това нещо били изтекъл на 17.10.
Утешавам се, че с мен, или без мен - баш нашия кмет едва ли има начин да не бъде преизбран, та в случая не е особен проблем, че ще пропусна.
Надявам се идиотската серия, в която съм напоследък да е приключила, че последните дни нещооооо... Да ви споделя да се посмеете за вчера. Натоварила съм катуна, свършила съм всичко планирано, тръгвам по план и навреме, доволна съм от себе си... Спирам на бензиностанция, зареждам, взимам си капучино за из път и накъм 30-я километър на магистралата ми звъни фризьорката ми. Обяснява ми, че й звъннали от някаква бензиностанция и й казали, че съм си забравила там портфейла - пари, карти, лична карта...прелест! Призля ми, като осъзнах, че наистина съм го забравила. В живота си съм губила веднъж ключа за в къщи и то като дете. Никога нищо не забравям, не губя, даже телефоните си не чупя и сега...това?! Късмет, че не бях минала още Чирпан, та да се връщам от Пловдив
И късмет, че служителите са го видели и прибрали, че хора - всякакви има... Чак ми се извиняваха, че разровили съдържанието му, за да намерят някакъв телефон на някого, да ми се обади и попаднали на визитката на фризьорката ми, че така...
Та така другарки и Рачо - не бъдете заплеси като мен
На всички - готина почивка и хубави емоции днес пожелавам!