Аз понеже доста сериозно се замислям за вземането на едно коте у дома , точно преди мигове разсъждавах над някой аспекти от бита му , а сега влизам тук - и марси показала котаранчо . Това ,ако не е хармония на мислите
Замислям се ,ако тръгнем на почивка -само дали може да остане и някоя съседка да го храни или какво да го правим тогава ми е основния проблем .
Имащите котки да споделят лесно ли ги приучиха към навици , произшествия с издрани тапети , дивани имаше ли ?
Аз да ви споделя снощи имаше някакви енергии около мен :
- отивам на маникюр -изгърмя лампата на маникюристката , едни искри , даде на късо . Както й да е, намери алтернатива и приключихме с прекрасен лак .
-прибирам се -мъжът ми донесал коприва-викам да я бланширам .Свалям вряла голяма тенджера с над 5 литра вода и коприва от котлона и в момента ,в които я оставям на плота , дръжката на тенджерата ми остана в ръката . Само миг по рано и щях да се залея с врялата течност , не ми се мисли .
- за край на вечерта счупих една голяма чаша за вино , но без поражения, сметох и си легнах жива и здрава .
Та да почерпя за здраве :
Пеше , чакаме да видим кадри на прекрасни мама и принцеса с поли , без поли , както дойде
Марси , дано малката марсианка се справи геройски със зъбните неволи . С Кало сме минали през упойка ,но в Пирогов за операция и бях спокойна , но и в зъболекарски кабинет ще се справят .