Добро утро!
Чудесно е студеното кафе. То аз нали дъъълго време го пия и си стои на терасата, та обичайно е студено.
Ето и един съботен брънч:
понеже то обяд наближава.
Много, ама много е студено днес.
Малко смешки от нашия град. В четвъртък имах излизане и успях да видя как са почистили из града - велоалеите на места излъскани им цялата и ширина. На места не толкова, но тротоарите .... почти не пипнати. Както и постъпите към пешеходните пътеки, на места само. Та взех си аз детето, прибрахме се пеша, ходихме си по заледените тротоари. А пешеходната част на прелеза - небутната, както винаги. Моят мъж пък беше тръгнал да ми обяснява как било чистено, бе. И на тротоарите било чистено, той от колата видял
Смешката е, че един господин, отговарящ за почистването, обяснил на приятелка журналистка, че пешеходните зони са на 90% почистени. Ако искала, щял да я разведе с колата! да види. И си пускат прес съобщение, колко са почистили. Ми поне да си мълчат бе. И след ден излиза статия, че министърка неква, дошла на проверка в НЕК и като тръгнала пеша на 30 метра от централата, забуксувала и се плъзнала по „почистеният“ тротоар на малка, странична уличка. Биваше и да се тръсне, та да видят всички колко добре е почистен града.