Здравейте!
Да кажа и аз нещо от моя опит:
и аз съм яла ананас след ЕТ- много го обичам
. Спокойствието след ЕТ е хубаво, като под спокойствие(физическо и психическо) разбирам да не правя ремонти, да не бягам, да не скачам, да не се разтягам, да не вдигам тежко и прочее, да не ми досажда някой с постоянни въпроси "какво стана, бременна ли си?" и т.н.
Аз лично след успешен ЕТ и поредица неуспешни съм спазвала едни и същи "правила"-пътувах с колата на следващия ден(360км), въздържах се от психическо и физическо натоварване, пих си лекарствата и се опитвах да си почивам първите няколко дни.
Според мен, това което беше различното беше, че просто все някога трябваше да се случи, както и, че този път бях следена по-акуратно от друг път, а и докторът вече познаваше реакциите на организма ми и избра точния момент за пункция. При мен явно основен проблем беше качеството на яйцеклетките.
Преди процедурата пих разни витамини и минерали, омеги и т.н. занимавах се с йога, бях се пуснала малко по течението(правя каквото трябва, пък да става каквото ще). Хранех се сравнително ниско въглехидратно, без да залитам в крайности.
При успешния опит не съм използвала никакви лекарства за имунни проблеми, даже последните 2-3 години не си бях изследвала НК клетки и т.н., но щитовидните хормони следях редовно.
Дано да съм писала по темата,а не встрани и да не съм обидила някого, но не чета активно този форум напоследък.
Желая успех на всички при следващия опит!