Мише,
в четвъртък ми правиха операция на ръката, след дълго проучване се оказа, че за моя проблем са единици лекарите, които могат да направят операцията. Свързах се с проф. Бинка Попова тя е пенсионер но очакваше отново да започне работа в Царица Йоана - ИСУЛ, много добър специалист но тя самата ме насочи към завеждащият на
Клиника по хирургия на ръката - Пирогов - Доц. Д-р Людмил Симеонов Както тя се изрази "Много е добър, зная къде те насочвам."
https://www.facebook.com/kxrrm/?fref=tsВ момента чисто физически се чувствам добре дори успявам да пиша с две ръце за кратко, операцията ми е много трудна, надявам се да е успешна и да се възстановя на 100 процента. Упокайката е местна, поставя се в областта на мишницата, ръката става безчуствена за няколко часа, реално пациентът е в съзнание но мен ме припиваха периодично може би заради продължителността но имам ясен спомен от коментарите на лекрите.
Ако искаш ми звънни на мобилния за подробна информация.
Съжалявам, че се налага операция.
Edit: Моята операция също е на китката и е свързана с фрактура на ос навикуларе с голяма давност, което усложнява картината.