Ето пак недомлъвки и материал за гадаене спорове, полемики върху неизвестен проблем.
Еми Фанта, вземи ги назови тези проблеми с истинските имена най- накрая. Мине се не мине време и като има затишие по терзанията ти айййде пак вземеш че изцвъкаш нещо неопределено. Не е неуважение това, подиграваш се с времето , търпението на всички тук, които ти обръщат внимание, а все пак това е форум с малко поо-различна насоченост.
Ти стигаш до констатациите и нито на йота по-нататък. Ми вземи си поразчовъркай малко сивото и се запитай защо аджеба така се получава. Хора с очила, лещи, кривогледи и прочие живеят, работят, и постигат много в тоя живот. Айде стига се изживявай като жертва, чакайли всички тука вкупом да да те оплакваме и плакнем дните ти. Вземи се стегни вече, че на много хора тука взе да ни омръзва да говорим като на неудушевен предмет. Завъртяла си някошко дежирни фрази и ни напред ни назад. Ревеш колко си нещастна, ама и не даваш да ти е помогне .... А ма ха, аз вече почвам да си мисля, че страдаш от липса на внимание, и понеже сподели, че нещо ти куцат вербалните контактии, та търсиш виртуално да се изявяваш по форумите.
Ами уважавай все пак малко хората отделили от времето си за да ти бъдат от помощ.
B крайна сметка какви изводи си направи от това, че стигаш до интервю, а не можеш да продължиш по-нататък. Анализираш ли ги въобще тези неща а?