Здравейте на всички
Кати, честит първи рожден ден на София на патериици! Да е весело и усмихнато дете, с мнооогоо късмет в живота!
Ра4о, честито ви християнче! Да го пази винаги Господ и от здраве да не се оттърве
Синеочка, губя се нещо аз покрай работата. Направих вече две седмици там. Напасваме още графика.
Сутрин ставам и ходя рано на работа, а мъжът ми оправя и кара Дани на ясла. Приготвям им от вечрта всичко необходимо и им пиша списък, за да не забравят да направят нещо
Вечер си тръгвам по-рано от работа съответно (успях да направя такава уговорка с работодателя си) и го вземам към 18 ч., което си е направо супер. Дано и за в бъдеще успявам, че сега не ни е най-натоварения сезон. Като го взема се возим на автобуси, на тролеи, на метро (обожава направо) и после отиваме на пързалките, ако е хубаво времето.
Не ми остава време да готвя. Само събота и неделя. Като ставам рано и не искам и вечер да стоя до късно да се занимавам с тези неща.
Много бърбори и продължава да се тръшка. Понякога направо ми писва, защото ляга на земята и целият става мръсен
Взе да удря и децата на това отгоре
Преживя малко стрес покрай тръгването ми на работа, защото сутрин като стане и ме няма. Започна да се буди много рано, за да не ме изпусне, а вечер не иска да ляга и с 300 зора успява да заспи към 22.30-23 ч., а сутрин в 6 ч. вече е станал. Слава богу, последните 2-3 дни спи до 7 ч. и не се буди толкова нощем.
Разреди малко боледуванията (да чукам на дърво). От началото на февруари насам един път е бил болен. Аз пък пипнах някакъв вирус от работа и сега 4 дни вече ходя с маска вкъщи. Гърлото ми мина с компреса с извара, но още имам хрема и кашлица. От днес пия лимон с мед и глицерин. На Дани много добре му действа за кашлица. Да видим на мен как ще подейства.
Весели и светли празници на всички!
ПП.
Вени, честита ви проходила госпожица