0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - тема 14
« Отговор #20 -: Април 22, 2016, 06:21:46 am »
Добро утро, раздумковци  :D
Наистина е петък, усмихнете се широко  :D
Хубав ден ви пожелавам!

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #21 -: Април 22, 2016, 07:01:40 am »
Утро, слънце и чаша кафе с точки  :hug2: ..... хубав и усмихнат петъчен ден от мен!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #22 -: Април 22, 2016, 08:34:03 am »
Добро утро!  :D Чаша на точки и хубаво кафе..... Слънчев петък... какво повече му трябва на човек за да се усмихне! :D
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #23 -: Април 22, 2016, 08:55:07 am »
Добро утро в този слънчев петък, започващ с кафе в точкова чаша!
Ето и закуската от мен:

Днес освен петък е и края на последната цяла работна седмица. Другия петък започват празниците и ще продължат чаааак до 9 - 10 май. А утре е Лазаровден, после Цветница - все хубави и любими ми празници. В селото, тъй де градчето  :lol:, на мъжа ми спазват традицията лазаруване. Е, не идват и у нашата къща, понеже нашите баба и дядо не са най-гостоприемните хора на света. Но пък лазарките посрещат влизащите в града коли, ръстят с китка здравец. Да, повечето лазарки са от ромски произход, но после същите девойчета водят традиционното хоро, играят децата и им личи, че от душа играят. Та ще посетим село, хем да видим лазарките и дядо и баба, хем да си вземем домашни яйца за боядисване. Само се надявам да не вали и да не е студено.
Лек и лежерен петък и весели събота и неделя!
*
« Отговор #24 -: Април 22, 2016, 09:05:36 am »
Привет, петък е, ама аз съм и утре на работа. Е, за сметка на това ще почивам в понеделник.
 :D
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #25 -: Април 22, 2016, 10:12:19 am »
Добър ден, банда. :D
И аз като rtf съм в събота, че и в неделя на работа. Но идват много хубави пролетни празници и ми е ведро и усмихнато на душата.
Благодаря за кафето, Зайче и стилно поднесената закуска, Пеше!
Нека денят ви бъде слънчев, спорен и изпълнен с настроение и пролетно ухание!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #26 -: Април 23, 2016, 06:46:28 am »
Добро утро на Лазаровден!
Хубава събота ви пожелавам!

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #27 -: Април 23, 2016, 09:14:38 am »
И от мен добро утро на Лазаровден!
Аз този празник го приемам малко лично, понеже много дълго време бях Лазарова (то и сега второто ми име е такова). За това предлагам закуска  :lol:

Лека и без дъждовна събота ви пожелавам!
*
« Отговор #28 -: Април 23, 2016, 09:47:13 am »
Добър ден,момичета!  :D Малко е облачно при нас,но пък е ведро на душата! :lol:  Пеше,благодарности за лазарската закуска,както и за кафето на Зайо! За нас днес е и друг празник!! :D Ще търкулваме питка,да видим каква ще му е орисията на нашия юнак! :D Време беше! Вече е готов да обходи целия свят.
Хубава събота на всички ви! :D И хубав празник и имен ден!
*
« Отговор #29 -: Април 23, 2016, 10:34:24 am »
Весел Лазаровден и от мен!

Рачо, много хубави изживявания на празника!  :)

И успешен ден на всички, които сме на работа днес  :)

*
« Отговор #30 -: Април 23, 2016, 16:29:38 pm »
Честит Лазаровден на всички! Живи и здрави бъдете!
Пеше, специални поздрави за твоят празник днес. :D
Рачо, честит прощъпулник на ходещият Тео! Да споделиш каква ще му е орисията на вашият юнак.
За мен работният ден вече приключи, затова пожелавам лека работа на останалите, които все още са на работа и приятна почивка на всички други.

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #31 -: Април 23, 2016, 20:35:52 pm »
Честит Лазаровден и от мен, макар и вече отминаващ :wink:
Пеше, Честит празник на теб - няма лошо човек да си търси поводи за хубавите неща :)

Рачо, честит прощъпулник на ходещият Тео! Да споделиш каква ще му е орисията на вашият юнак.
И от мен Поздрави за малкото юначе, за Мама и Тате също. И аз ще чакам подробности от "събитието" :)

Утре пак е празник, да не забравяме, макар че аз вече Великденски съм си запразнила - следващата седмица ще работя само три дни по половин смяна :lol:

Хубава вечер!
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
« Отговор #32 -: Април 24, 2016, 07:05:44 am »
Добро утро, раздумковци  :D
Рачо, честит ви прощъпулник! И аз съм любопитна към какво се е насочил малкия.
Хубав ден, раздумковци! Цветница е. Честит празник на всички! Имаме много хора с имен ден, включително Вили на Рачо. Бъдете здрави!

*
« Отговор #33 -: Април 24, 2016, 09:45:46 am »
Добро утро на Празника на целия растителен свят! Да са здрави, усмихнати и ухаещи на добро всички именници и техните семейства! :P

Зайче, благодаря за кафето, днес ще успея да прередя редовните му потребители :lol:

Момичета и момче, от два дни имам някакъв проблем със сайта на "Зачатие" - много трудно ми зарежда страниците (ако въобще зареди) или пък зарежда частично. Сега, като влизам в раздела на Форума, изглежда по-добре положението, но с Овулационния календар продължава да ме тормози. Само моят телевизор ли ми играе номера или е нещо системно?

Хубава неделя и Весел празник!
« Последна редакция: Април 24, 2016, 09:49:38 am от Zlateto ♡ »
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #34 -: Април 24, 2016, 10:03:59 am »
Цветница е  :), честит празник на всички, които празнуват днес  :)
Честито и на моето момиченце Цвети  :)

Злате, не е само при теб, има някакъв проблем, администраторите работят за отстраняването му.

Рачо, чакаме да разкажеш  :)

Желая хубав ден на всички!

*
« Отговор #35 -: Април 24, 2016, 11:25:10 am »
Добър ден! :D Позакъснях,ама голямо суетене на този ден! :lol: Имаме си вече върбови клонки за дома... :wink: Честит красив имен ден на всички цветя!! Хубав празник е днес! :D Дано времето не се изложи :( . Тук е облачно,но за сега без дъжд.
Вчера направихме импровизиран прощъпулнк.То в апартамент  не знам как може да се направи/да не говорим,че сме пълни аматьори в тази традиция,ама то си е по обективни причини :lol:/. Имахме домашна питка,няколко близки гости и деца.Търкулнахме я /уж/ по една покривка към малката масичка,а на нея наредихме - апарат за кръвно/медицина/, самолет/пътешественик.пилот/ ,черпак/ Шеф,че той голям мераклия?,мишка/за ИТ ,нали е перспективно/.комплект тебешири/нещо с приложни изкуства/както и книга/абе,към интелигенцията да е насоката  :wink:/ и един калкулатор /мултифункционално-финанси,банкерство или точни науки   или да брои голямото имане ,дето ще му го остави баща му,ама още не го е събрал  :lol: :lol:/. Ами директно си взе калкулатора.И втори опит имаше,пак там. Дано е за хубаво.Или просто си харесва всякакви копчета,като всяко дете... :wink: после всеки с парче от питката и бягахме ,от стая в стая ... :lol: Нали така се прави??? Та ,така! Понеже всичко е качено на клип от баща му/великият холивудски оператор Ра40/  и не знам дали въобще ще може да се качи тук,ви прикачам една актуална снимка.
Хубаво беше.Незабравими и не повторими мигове. Трябва да им се радваме и изживяваме,нали?!
*
« Отговор #36 -: Април 24, 2016, 14:18:34 pm »
Честит празник, честита Цветница!
Бъдете живи и здрави момичета с име на цветя. Да са живи, здрави, нежни и красиви като цветята и децата на Зачатие.
Калина на Мишето, Цвети на Марси, м-и и всички празнуващи, сто процента пропускам някого

Раче, честито на малкия Тео! Добър избор, точно за времето в което живеем.

Злати, при мен също трудно се отваряше сайта и днес за първи път влязох без проблем.
« Отговор #37 -: Април 24, 2016, 15:19:25 pm »
Честито на всички именници! С пожелания за здраве и много слънчеви дни и сбъднати мечти! :balk_7
Рачо,браво на сладкия Тео :) да е здрав и да има късмет пък какъвто стане такъв.. :lol:
*
« Отговор #38 -: Април 24, 2016, 20:58:44 pm »
Честит празник на всички с имена на цветя! Бъдете здрави и усмихнати!  :D

« Отговор #39 -: Април 25, 2016, 06:21:23 am »
Добро утро в понеделник!
Кратка седмица ни очаква. Успешна да е!