Стоека, с двукартови телефони нямам опит и аз, ама смарт "Самсунг" повече не бих си взела. Може и малшанс да е било с моя S2 да бера толкова ядове, ама предвид че е от най-успешните им модели и във високия ценови клас въпросния и накрая просто си купих друг телефон, за да мога да го ползвам нормално...ясно защо не бих завтаряла.
Пък техен, че двукартов, че не особено скъп - съвсем не ми се вярва да работи безгрижно.
В момента съм с LG G3 и всеки ден го благославям. Признавам си, че преди година дори не знаех, че тази фирма прави смартове, нито че споменатия бил телефон на 2014-а, ама оттук нататък - не бих изневерила на марката де. Освен всичките брутални технически параметри на G3 с 3000 амперчаса батерия направо се родих. Ако не го ръчкам постоянно - на 2-3 дни го зареждам. При много интензивна употреба - веднъж дневно. Пък преди си ходех със зарядните и вечно търсех контакт в някое заведение, или постоянно беше включен в зарядното в колата...пфффф
Давам ти линк на двукартовата версия, от произволен сайт, но са подробно описани параметрите:
http://smartfoni.bg/products/LG-G3-Dual-D858-32GB.htmlОтносно цената, може би някъде го има и мааалко по-евтин, но в общи линии - около 600лв. е все. Беше близо 900 миналата година, цената му падна само защото пуснаха G4 и вече не е "последен модел", но си заслужава всяка стотинка.
Независимо дали този, дали друг ще взимаш - бих те посъветвала да отидеш до най-близкия до теб магазин на "Технополис". Защо? Имат една постоянна програма съвместно с банка ДСК, при която от всички групи продукти, вкл. смартфони - определени модели се продават по тази им програма. Доколкото съм виждала - включват продукти от цялата ценова гама т.е. можеш да купиш така и телефон за 200лв. и за 1200лв. Схемата е следна - можеш да си купиш някакъв продукт на изплащане без стотинка оскъпяване, като срокът за изплащане е 6 месеца. Не повече, не по-малко, на равни месечни вноски плащаш. Реално си е разсрочено плащане това. Не съм сигурна дали като взимаш продукта трябва да дадеш поне първата вноска, или можеше и нея да отложиш, ама моя смарт - точно по тази схема си го взех де, дадох първата вноска в деня на покупката и после още 5 вноски равни (ти си избираш на коя дата ще ги правиш, примерно съобразно това кога си взимаш заплатата, или аванса). Обръщам ти внимание на тази възможност, понеже знам, че не тънеш и ти в пари и си е друго да избуха човек 500-600, или повече лв. накуп и да се чуди как да изкара месеца, а така на вноски - не се усеща в общи линии. И не правиш компромис да си купиш поредния боклук, щото просто не можеш да си позволиш нещо по-добро ( и по-скъпо съответно), понеже няма как да го платиш накуп пък него. Подчертавам - няма стотинка оскъпяване, ако вземеш така и оттам нещо. Примерно телефон за 600лв. - плащаш 6 месеца точно по 100лв. и това е. Одобрението става за не повече от 10 мин. на място в магазините им, взимаш си нещото и това е.
Успех с избора и чакаме да се похвалиш с новата придобивка.
П.П. Добавям и този, защото е в ценовия клас, който видях в другите ти линкове. Предишния модел на моя е това (ама в мини-версията). Сигурна съм, че е много успешен модел, защото двама приятели имат G2, купувани още като е излязъл модела и досега си ги ползват и работят безотказно, та считам че също би ти бил удачен избор:
http://smartfoni.bg/products/LG-D618-G2-Mini-Dual-White.html