Фанте, нещо такси ли са въвели за хора, които излизат на разходка? И какво значи дали ИМАШ ПРАВО на море, или почивка? Право имаме всички, пък възможност да си го позволят това имат едни, а други - нямат. Кой от нас тук ти е виновен на теб, че не можеш да си позволиш ходене на море например?
Аз в тази тема пиша рядко, ама пък я чета редовно. Обърни внимание на заглавието й поне. Чета я, защото тук хората си пишат някакви приятни и усмихнати неща в общия случай и мен това ме зарежда, затова и чета тук. Случва се някой да поиска помощ, или съвет за нещо, получава ги, благодари и така. Никой не е влязъл да киселее и да се джаска и да скапва на всички деня, освен теб. Пък съм сигурна, че не на всички им е "цветя и рози" живота, на всеки по различни причини. За някои конкретно - знам точно на какъв огън се пекат, къде по-страшен от твоя и пак не си позволяват да се държат така като теб!
И на мен ми е мега скапано, щото се мъкна по невролози, зъболекари, дъня обезболяващи, за да функционирам изобщо, никой не ме пита имам ли пари да плащам за всичко това и как се оправям с още 100-ина проблема от всякакъв вид и порядък в добавка. Налага се - оправям се, това е положението. Не съм седнала да тровя деня на куп познати и непознати, щото видиш ли ти - ми на мен пък ми е криво, пък ме боли, пък вместо за море и нова рокля - трябва да ръся за здравни услуги и пр.
Проумей, ако можеш, че не си ти най-злочеста, нито останалите хора тънат в безгрижие, пари и липса на проблеми и се замисли защо те все пак - не се държат като теб. Имаш си лична мрънкаческа тема - ползвай си я със здраве. Недей и тази тук да разваляш с хленчене.
Весел празник на всички празнуващи! И извинете за неприятния тон и в моя пост, ама и моето търпение не е бездънно....