При нас тръгването на ДГ мина успешно. Още ходи с голямо желание. Не знам какво ядат, изнасяли меню за деня по някое време, но не сме го виждали. Явно вида на храната е различен и получавам описания от рода на "едно такова квадратно" плодове нямало. Първият ден го излъгали да спи, но повече не Забравих да занесем букет
Букета може и на официалното откриване на учебната година - предполагам ще имате такова на 15,09 или на друга дата .
При нас уж има инициатива да не се носят букети ,а парите , които сме решили да заделеим за цветя , да дарим - после градината ги дава за някаква кауза . Само че пак всички носят и букети .
А каузата миналата година беше за постардалите от наводнението в Долно Езерово -квартал на Бургас - което мен много ме издразни като идея за кауза . Те не са си направили застраховки , сега от някакви левчета от детската градина , няма да се оправят и са като капка в морето.
Да се дарят на дете в нужда или със специални потребности , на някоя школа за обучение или нещо такова , или просто използват за самата градина .
Ама това са си мои разсъждения.
А плодове не може да няма - по наредбата за здарвословно хранене е задължително навсякъде .
Аз също израстнах доста рязко на височина и ме боляха много краката , но мисля това беше към 2-3 клас .
Pesheck ,dani_ j , ще споделите ли просто информативно -аз не съм запозната и искам да знам - как се определя реактивния артрит / детски ревматизъм при децата ?