Писах, писах, написах и изтрих поста
с тази клавиатура!!!!
Един път месечно да пиша, ама ще успея, барем в последния ден на месеца.
Гери, не се шашкай, с дислексия се живее, учи и човек и професия има, виж Джейми Оливър до къде стигна, а е дислексик.
В поста, който затрих имаше конкретни съвети, но събота или неделя ще пиша пак. Като цяло смятам, че ако логопедът и преподавателят имат желание, мога да предложа модела, който работи тук и да ви го обясня. А ще ми улесниш живота, ако това цялото ти го изговоря по скайп. че наистина поста беше километричен и го затрих.
Мога и тук да го напиша,ама след няколко дни.
Ники завърши втория срок, с успех над средния на класа (около 90-95% има по всичко, без изкуство и музика, там е 89%). Доволна съм, нищо, че два пъти беше в червената зона (ал пластелин от земята, на което аз се смях с глас и го питах, ако беше ял от бурканчето дали щеше да е в червено :lol:и за някаква друга глупост).
В качеството на обувки и дрехи се убедих, след като предишните ми евтини ботуши за 50$ ги сряза таз годишен лед, като масло ги сряза на меката част на гумата и ходих три дни с мокри крака, докато стигна до магазина. Сега си взех хубави Бореал за 80$ на намаление, грозни за моя вкус, но до -40 не усещам студ и гумата е здрава и стабилна. Мъжо си купи Камик, на над 50% намаление за 60$, ама неговите са по-грозни с една идея. На Ники ботушите са пак Камик, подарени от приятелче и след него и трето дете ще ги носи, не са мръднали! Зимните му дрехи втора зима траят, на Ошкош, пак на намаление 70%, грейка и яке, с отделна яка и шапка към тях. Второ дете ще ги носи без проблем. Та по-добре по-качествено, дори и втора употреба да е.
Аз смених мястото на стажа и сега работя с деца 0-5 години и техните родители. Децата са в ситуация на неглижиране, някои са били изоставени в приемни семейства, на някои родителите са наркомани в терапия, някои просто са с психични проблеми. Децата са невероятни, но понякога е трудно. Освен, че са в тежка ситуация, като добавим и забавено развитие, забавен говор, аутизъм, дислексия, дисфазия, хиперактивност и агресивно поведение, динамичен ми иде стажът. Повече ще пиша ако ми остане време и ако ви е интересно. Преди да затрия и този пост го публикувам.