Добро утро, мили раздумковци
Нимика, жива и здрава бъди!
Рево-то е много приятна машинка, но е голямо. Нашата кума първа си купи такъв от тук:
http://revo.bg/revo-black-pearl-eleganten-i-izgoden-4g-hd-smartfon.htmlЦената му е прилична, хубав е, има всичко, което на нея й трябва, с изключение на голямата батерия. Ние взехме най-скъпия модел - Power, заради мощната батерия. Още по-голям е, по-голям дори от моя Самсунг (вече на 3 години и половина, но ми е толкова прекрасен, че не го сменям, а и работи). Най-големият минус на Леновото беше, че е само с 8 GB вътрешна памет и независимо, че допълнителната карта можеше да се ползва като вътрешна памет - имаше проблем с организацията на данните. И затова новият тел. е с цели 32 GB. Много е смешно това, че е за две сим карти, но на мястото на втората може да се сложи карта памет. Задният капак не се сваля, което на мен не ми харесва, но така са го решили. Картите се добавят чрез изваждане на един панел от страни, което е леко трудно. И най-големият му минус, е че в ebay няма никакви аксесоари за него. Вярно, моделът е нов, от началото на годината е, но поне нещичко... ММ е взел силиконово калъфче - единственият възможен вариант. Обещаха, че скоро чакат и такива тип тефтер - поне да защитим и дисплея, когато е в джоба. С извито предно стъкло е, като на Самсунг Edge, но не толкова - просто леко е загатнато и не дразни. За водо и прахоустойчивост не смятам да го пробваме - просто да си е защитен, това е плюс, когато вали леко, а човекът говори по телефона - на мен ми се случва и винаги го правя с наклонена към телефона глава, за да го пазя от капките
За сензора за пръстови отпечатаци са ми казвали да се пробвам, защото още не са ги направили както трябва - имам на лаптопа, а приятелка миналото лято си беше блокирала нейния телефон със същото чудо. За два дни нямам повече впечатления, но общо взето сме доволни и двамата.
Хубав ден ви пожелавам!