Марси, честит рожден ден на патерици
Пеше, да не би тиганът ти да не е много хубав. Аз ползвам с керамично покритие. Мажа с масло и си се отлепят. Само веднъж, незнайно защо, сместта ми стана на пяна и после палачинките буквално се разпадаха....
И ние тази сутрин рано, рано правихме палачинки (дребният стана в 6.30, явно се подготвя за новото време
). А той е на етап, в който много иска да участва в такива неща. Дърпа си стола и застава до мен на плота
Сипва брашно и мляко. Бъркаме заедно с миксера. Слага масло в тигана. Само яйца не иска да чупи.
Сутринта като излизахме давах на един съсед ток с колата (даже вече си имам кабели, че и на мен веднъж ми падна акумулатора). Да ви кажа доста напреднах с материала за 2-та месеца, в които съм мобилна. Вече ходих на сервиз дори
. Вчера и гумите смених с летни. И най-вече, не се чувствам чак така панирана зад волана. Всеки ден съм с нея на работа.
Отидохме в МОЛ-а още в 10 (за да избегнем навалицата уж). Оставихме стари дрехи в HM (оставих на моя мъж той да свали двете от торбите до колата, а аз взех другите две и Дани и слезнахме преди него, и ... естествено той ги забравил неговите две..., а аз докато давах ток на съседа не съм видяла, че той слезнал отгоре с празни ръце...
, но както и да е....).
Поне ходенето до МОЛ-а беше ползотворно. Моят мъж си купи нов костюм, че ще води лекции в Англия другия месец, аз пък се сдобих с нови слънчеви очила
, а дребният с нова детска енциклопедия за превозните средства....
Хайде разказах си като дете в съчинение деня
Относно гласуването - голяма ми е мъка. Винаги съм знаела за кого ще гласувам. А сега ми е голяма празнота.....