Yanichka, много сладка снимка и сладка малка мишка
Yollie, добре дошла! Спокойно бебче ти желая и спящи нощи
Маги, нашата почивка на море предстои. Ще видим дали ще случим на време толкова късно. По гръцко ще е тази година.
На Дани официалният първи учебен ден в детската градина беше на 1 септември. Родителите бяхме поканени на закуска, а после имаха пиратско парти в двора. Но и той цяло лято ходи на градина, с изключение на две седмици, в които беше при двете баби. Така, че си беше просто поредния ден на градина. По-различното е, че до сега бяха сборни групи. Сега вече ще са си по техните и има нови дечица. Но той дори и стаята не сменя.
Дани от много отдавна сънува и кошмари, и хубави сънища. Много говори насън и се изправя седнал, замахва да удря като се бие с някого (даже по неволя и аз съм ставала жертва), вика и т.н.
Завчера направо се събуди от съня си и ми вика: "Мамо, аз паднах от небето". Беше много впечатлен и на другия ден разказваше на всички как е паднал от небето. Тази емоция беше породена от качване с лифт на Витоша, така че не е задължително да е от телевизията.
Бебешок, дано минете бързо през този труден период. Те се редуват най-различи, повечето все трудни. Аз се поуспокоих чак като стана на 1 годинка.
Стоека, и ние сме така с гушкането вечер, направо ми омръзна да заспиваме в някаква крива поза. И той ме е сграбчил, но и аз трябва да съм го гушнала и то има претенции с коя ръка. После като заспи се местя, но той се буди по някое време и пак отивам при него и нещата се повтарят.
Напоследък много се дразня с храненето му. Налита само на месо и то на кайма или салами. Яди ги чисти, без нищо. Салати не иска. Преди поне домати хапваше, а сега и тях не иска. Добре, че хапва плодове, че иначе съвсем щях да се притесня.