Здравейте момичета
онзи ден писах ли писах тук, и ми изчезна поста.. И как да не те е яд!
При мен, като и при вас, са непрестанни болежки, неразположения, вече съм и със скъсена шийка, преди почти 2 седмици беше 2.40см.. Сложиха ме на прогестерон, вагинално, по едно на ден до 36гс..
Тук ( в Сащ) незнам защо, на 100 места се следим.. НА едно място ходя при лекарка, гинеколожка, която ще ме изражда ( аз съм за секцио, та тя ще ме оперира) и на друго ходя да ме гледат на видеозон..
Това добре, ама ми се струва, че моята лекарка е по-малко загрижена за моето състояние, отколкото другата, която следи бебока..
Имам контракции, във влагалището ми е непрестанно някакво напрегнато, като подуто, предполагам от тежестта на растящото бебе.. Скъсява ми се шийката, заради всичко написано дотук... а тя.. ама грам не е притеснена! Едва ли не аз трябваше да я притискам да ми изпише нещо, против контракции.. И така и не разбрах, изписа ли ми нещо или не..
Седи и ме гледа и премига, аз си се оплаквам, тя си кима с глава... и айде чао??
Като бях бременна с близнаците, бях на някакво лекарство против контракции, знам, че изписват .. но тя измънка само някакво си за високо кръвно? Което било и за контракции.. Моето кръвно е ниско 100/60 последния път.. За какво ми е хапче за високо кръвно?
Много съм объркана сега, да я сменям ли, къде да ходя и аз.. като сме в нов район и не знам нито при кой да отида, нито дали пък и те няма да са същите..
Засега гледам да се пазя, нито ходя по разходки, само из нас шетам, и то едва-едва, докато стана на крака и корема ми става на камък..
Работя от вкъщи, та и това засега ок, ама пусто седя на един стол, и ще трябва да го измисля някак да съм полу-легнала.. и то скоро.. С мъжа ми обсъждахме един реклайнър, и някак да лежа.. Луда работа..
На 28 седмици ще ходя за захарния тест, че с момчетата имах гестационен диабет.. И то ми го откриха няколко седмици преди да родя
та и аз пазих диета.. Сега отрано искат да ме тестват.. После в 29-30 седмица пак на преглед за дължината на шийката, при другата лекарка.. И така..
Никой не изписва магнезий, или нещо за отпускане на мускулатурата.. Аз пия по един магнерот, който си донесох от България. Сега обаче нямам крампи.. Като се прибрахме края на Юли, имах няколко поредни вечери с адски крампи, мускула на единия ми крак ме боля с дни..
Последно да попитам тук.. какво правите против проклетия запек? Направо съм се видяла в чудо, онзи ден направо мислех, че ще родя от зор, няма облекчение никакво..
Пия всякакви ненормални неща, и само след комбинация на може би не толкова позволени по време на бременност лаксативи, успявам да отида №2... Споделете при вас какво работи..