Христинче, ще се окажеш адвокат май. Добре си разчиташ закона.
Добре, че сте вие да ни смелите информацията. Но като че ли съм склонна да се съглася с Маги, че може би тези 2-3 месеца ще се окажат нож с две остриета. Мислех си го скоро, че сега ще стане навалица: първо заради 4ия опит, който се дава от тази година (всички, които са имали по 3 ще започнат процедури) + одобрението на 2-3 месеца. Казват, че в Надежда се чака по година, интересно колко ще стане сега. Реалният резултат ще се види след някой месец, защото самото стартиране на инвитро си иска време и изследвания. Но като се понатрупат няколко месеца дано не станат пренатоварени клиниките, защото тогава е много хубаво, че няма да чакаме дълго, но умората си оказва голямо влияние върху човешкия фактор. Чак започвам да се чудя дали направо да не записвам час скоро в New life, ей така да ме имат като записан клиент.
Аз тъкмо се връщам от доктора. 5 февруари е моя ден за втори опит за ЦС.
Слънцемое, питах относно приема на Ортамол. Не било проблем мъжете да си пиях такива препарати, стига да се чувстват добре. Те са хранителна добавка. Проблем би било при по-продължителен прием на препарати с тестостерон. Тогава тялото спира да се грижи за производството на хормона, защото той се подсилва от друго място. Така че ограничението на продължителността на прием е за хормонални препарати.
За кандидатстване по мъжки фактор ми казаха, че трябва АМХ от тази година.
Аз се обзаведох с лекарства за пренебрежителната кандида (преди ЦС) и 21 дена противозачатъчни, защото фоликула си седи и ще стане киста.