0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: да отслабнем заедно
« Отговор #20 -: Юли 12, 2006, 15:02:06 pm »
зелевата диета и други също http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=101375.0. от бг. мама
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #21 -: Юли 12, 2006, 16:48:19 pm »
И аз се включвам в отслабването.Сега 60кг, цел-54.
Моите диети включват всякакви салати, плодове, много вода и от време на време- въглехидрати.Упражнения всеки ден или през ден по 15-30мин.с бут.мин.вода вместо гирички, от литър и полувина. :D
« Последна редакция: Юли 13, 2006, 15:45:09 pm от danidan »
*
« Отговор #22 -: Юли 12, 2006, 18:04:23 pm »
Аз също от месец и половина съм на режима на д-р Байкова, с нейна помощ свалих 10кг. Преди това сама бях свалила 4кг, но покрай Гергьовден си качих пак 2кг. Реших, че не може повече така и е време да се обърна към специалист в областта на храненето. Сега съм 12кг. по-слаба, от колкото бях март и това е най-слабото ми състояние от както бях в седми клас! Горещо препоръчвам д-р Байкова на всички, които имат сериозен проблем с килограмите :lol:!
« Последна редакция: Юли 12, 2006, 18:08:30 pm от Lan »
« Отговор #23 -: Юли 12, 2006, 18:04:57 pm »
Аз се канех да почвам режим да смъкна някое кило, обаче не съм точно най-упорития човек. След като първия ден сутринта се успах и беше твърде горещо, за да ходя да тичам, отложих за вечерта. Но вечерта ме домързя и вместо това си взех една кутия кокосови сладки.  :eating:

Пих кафе Вита Голд. Не ми намаля апетита. Обаче не можех да заспя до посред нощ и вместо 2-3 пакетчета както е по указание, пиех само по едно. Както се казва ... 10.95 лв. на вятъра.

Масажирам си дупето под душа със сапун с масло от хвойна. Помагало против целулита. Мирише на естествена дъвка, от онези, които ги продаваха в аптеките едно време. Даже и да не върши кой знае каква работа, поне ми харесва.

Трябва да си оправя колелото или да си взема карта за фитнес ... Но кого ли заблуждавам ...  :pipy_longstocking:
*
« Отговор #24 -: Юли 12, 2006, 18:12:27 pm »
Mary,
извинявай за извънредно тъпия въпрос, но би ли обяснила какво е сиофора? :oops:
« Отговор #25 -: Юли 12, 2006, 18:26:48 pm »
Ейй, дайте й координатите на тази прословута Д-р Брайкова... Защото и аз трябва сериозно да се взема в ръце....

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #26 -: Юли 12, 2006, 18:45:12 pm »
rally_pat, виж на "лични".
*

balmi

« Отговор #27 -: Юли 12, 2006, 18:59:26 pm »
Момичета, днес се провалих. Изядох един шоколад. Толкова се стресирах от работа и проблеми, че похапнах сладко. От утре вече съм сериозна.  :bighug:
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #28 -: Юли 12, 2006, 19:17:12 pm »
Мен пък Сиофора хич не ми повлия килограмите. :(
 А от Вита Голд свалих 3кг. за 3 седмици,като си ям сандвичи и сладко.Пих го по 2 на ден.
 И аз трябва да слабея ,но съм такъв класически мързел,че не знам как ще успея.Имам велоергометър,а служи за закачалка :oops:.А ще започвам стимулация и съотвено ще се качват пак кила-аман!
<br />
« Отговор #29 -: Юли 12, 2006, 19:43:04 pm »
Жените по принцип са маниачки на тема диети, но българките според мен водят първенството. По-кльощави жени от българките не познавам. Парадоксът е, че колкото са по-слаби, два пъти повече са по-комплексирани. Имам един куп колежки в БГ, които все се  извиняват, че са наддали някой грам, а изглеждат направо недоразвити. В чужбина жените са по-освободени от този вид комплекси, не че ги няма съвсем. Обаче в БГ се чувствам направо огромна с размер на дрехи 44-46, а тук ми казват, че съм секси. Аз лично не вярвам в диетите, вероятно защото съм опитала почти всякакъв вид хранителни режими. 16 години вегетарианство (като през това време имаше няколко години суровоядство, известен период  разделно хранене, няколко лечебни (?!) гладувания) и един куп глупави диети с временен ефект. И като резултат временно свалени килограми. Чак сега (!!!), на стари години разбрах, че диетите са ужасно вредни за организма, защото макар и временно го лишават от нужните съставки, за да функционира правилно и отнякъде след време все избива. Вижте манекенките на какво приличат само! Новата ми мания е спортът и най-вече гимнастиката. Вярно, че за нея трябва да не те мързи много и всеки Божи ден да си дисциплиниран, но пък като награда имаш стегнато тяло, и то не само за лятната ваканция на морето. Чрез гимнастиката се раздвижва и жизнената ни енергия Чи, което е много важно за всички нас, чиито професии ни карат да водим заседнал начин на живот и висим пред компютпите нон стоп. Така че, момичета, повече гимнастика и хич да не ви пука заради българския женски стереотип!!!
« Отговор #30 -: Юли 12, 2006, 19:50:10 pm »
rally_pat, виж на "лични".
Никакви лични, Лан, дай тук адреса, моля те!

jasminass, разкошно ти е мнението!!!

Ох, аз съм 66 кг в момента, а миналата година по това време, че и по-миналата, бях 60. По-поминалата и преди това съм била и 58, но това е друга тема. Според мъжа ми е нормално с възрастта да трупам по малко. Да, ама по малко ;) а не толкова много. Искам да съм 60. Скъсвам се от ходене пеша и не помага. Можете да ме видите по улиците с изплезен език, точно до дългите уши  :lol: Прекалявам с течностите (вода, обикновено), с плодовете, с киселото мляко. Забравих за сладкото покрай гъбите... Ама хляб обичам. Е, не пуша вече  :D и затова съм по-закръглена.
« Последна редакция: Юли 13, 2006, 16:04:30 pm от little_rabbit »
*
« Отговор #31 -: Юли 12, 2006, 19:57:52 pm »
И аз съм съгласна с джазмин, абсолютно вярно :D Наслушала съм се на вманиячени жени, които според мен нямат грам нужда от отслабване.
Ей сега сигурно ще ме линчувате, щото аз до скоро се мъчех да напълнея ама не можах да се сдържа, не за друго, ами повечето ви познавам и сте си супер :D
« Отговор #32 -: Юли 12, 2006, 20:00:22 pm »
И аз съм съгласна с джазмин, абсолютно вярно :D Наслушала съм се на вманиячени жени, които според мен нямат грам нужда от отслабване.
Ей сега сигурно ще ме линчувате, щото аз до скоро се мъчех да напълнея ама не можах да се сдържа, не за друго, ами повечето ви познавам и сте си супер :D
Ти, кльощавото, да мълчиш  :lol:
*
« Отговор #33 -: Юли 12, 2006, 20:01:16 pm »
Ами - аз от вас се плашех (модераторките) да не звучи като реклама.
в кабинета: 029443677 - приема всеки ден от 17 до 20ч. (записва се седмица предварително) - ул. "Асен Златаров" 2, ет.1
в Медицинска академия - 025812737 - дава консултации по телефона, но е трудно откриваема.
0888370922 - мобилен (нейният личен).
« Последна редакция: Ноември 29, 2006, 11:13:54 am от Lan »
*
« Отговор #34 -: Юли 12, 2006, 20:01:59 pm »
Е мълча си де, мълча си, две страници стисках зъби :lol: :lol:
заключ :D
*
« Отговор #35 -: Юли 12, 2006, 20:04:01 pm »
Аз съм 57 кг. в момента. Целта ми е 50 кг. Все започвам някакви диети и все ги изоставям, ама този пЪт съм решила да пробвам тази със зелевата супа на хапчета, защото е кратка- 1 седмица и по- може да издържа. С L- карнитин за 2 месеца свалих 5 кг. като само ограничих сладкото.
Успех на всички! :D

« Отговор #36 -: Юли 12, 2006, 20:04:32 pm »
Ами - аз от вас се плашех (модераторките)
Леле, сигурно хапем  :balk_70:
*
« Отговор #37 -: Юли 12, 2006, 20:05:00 pm »
Аз определено не съм от "вманиачените" - имам си нужда, имах 25кг. в повече (над нормата) :(!
*
« Отговор #38 -: Юли 12, 2006, 20:05:36 pm »

.... каза  девойката с манекенска фигура.... :bighug:
В очакване ....
*
« Отговор #39 -: Юли 12, 2006, 20:13:03 pm »
ей сега се изчервих :oops: :oops: :oops:
ама това е, защото не пазя диети  :lol: