0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: да отслабнем заедно
« Отговор #120 -: Юли 22, 2006, 09:26:25 am »
Да да във всяка аптека го има. Струва 10 лв за 12 пакетчета +-1лв. Стига за 4 дни ако го пиеш както пише там. А за л-карнитина ако не се спортува трупка яко кила. Така че спорт и неядене. :cheerleader: :cross: :hungry: щото иначе ще станем :a_pig_01:
*
« Отговор #121 -: Юли 22, 2006, 09:53:07 am »
marianasiko, това съвсем ме убеди да не си го купувам!
« Отговор #122 -: Юли 22, 2006, 10:15:26 am »
Лан,
аз в цялата ситуация се опитах да кажа, че когато спортуваш ама активно, тези неща помагат. Когато обаче ги пиеш и не спортуваш, а и не се ограничаваш в един момент ти писва и почваш да ядеш супермного, защото л-карнитина усилва апетита, изпробвано е, и кво става. 100кг. Л-картнитина топи мазнини, но те кара и да ядеш по-често. Спортистите го пият. Дава енергия. И след супермногото енергия ако не спортуваш ставаш нервен, а аз в такива ситуации посягам към хладилника. Така си го обяснявам. :lol:
*
« Отговор #123 -: Юли 22, 2006, 10:55:24 am »
Ами аз си имам режим на спортуване и не мисля да го увеличавам и като нищо L-karnitina ще ми повлияе разяждащо. Пък и си имам други лични съображения против него (не знаех, че във "Витаголд" има L-karnitin). Така "Витаголд" отпада като вариант за мен.
*
« Отговор #124 -: Юли 22, 2006, 12:52:14 pm »
Айде да си кажа и аз, пък дано да съм полезна!
Бях 65 кг. направо се уплаших и реших да се вталя. Изкарах 12 дни на режим чай-плод, после 6 се захраних. С тях постигнах ефекта 55-56 кг. (вариращи). После трябваше да задържа, съответно минах на хранителен режим:
- белтъци;
- пилешко или пуешко;
- тиквички;
- бяла риба;
- кафяв ориз (само веднъж седмично);
- краставички;
- грейпфрут.
6 дни се храня с тези продукти - 3 хранения на ден и една вечерна закуска с грейпфрут. Много вървене пеша!
На 7 ден си хапвам каквото ми душа иска! И от следващият пак... режим.
Така сега съм 52 - 52.5 кг. (варира)
Резултата е от 65 :) на 52 или ако смятам правилно отслабнала съм с 13 кг. от края на месец май.
« Отговор #125 -: Юли 22, 2006, 13:23:59 pm »
Бравоооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
*
« Отговор #126 -: Юли 22, 2006, 14:12:11 pm »
После трябваше да задържа, съответно минах на хранителен режим. На 7 ден си хапвам каквото ми душа иска! И от следващият пак... режим.

Бубе, страхотен резултат  :D  Хранителният режим който спазваш да не би да е по книгата на Майкъл Търманд? В книгата му прочетох, че този режим може да се спазва за 10 дни и след това да се премине към разнообразно хранене :roll:
*
« Отговор #127 -: Юли 22, 2006, 14:42:59 pm »
После трябваше да задържа, съответно минах на хранителен режим. На 7 ден си хапвам каквото ми душа иска! И от следващият пак... режим.

Бубе, страхотен резултат  :D  Хранителният режим който спазваш да не би да е по книгата на Майкъл Търманд? В книгата му прочетох, че този режим може да се спазва за 10 дни и след това да се премине към разнообразно хранене :roll:

Да миличка, неговият е. Аз си похапвам и малко свинско примерно. Хляб пълнозърнест някой път, Бонус обаче ми е по-вкусен. Някой друг плод също. Обаче винаги внимавам. Не съм много по сирената и кашкавалите, но съм си взела едно обезмаслено за мазане сиренце - 0.2% мазнини е :)
Общо взето гледам да е здравословно. Отделно пия витамини :)
*
« Отговор #128 -: Юли 24, 2006, 02:39:37 am »
Момичета, когато пуснах темата имах нещо малко по-друго впредвид. Предварително се извинявам не искам да обидя никой. Неслучайно се обърнах към момичетата с поликистоза, защото останах с впечатление от многото ми разговори с лекари, че една от основните причини за безплодие при нас са именно килограмите в повече. Във всеки кабинет в който вляза ми казват ами сваали малко килограми де. А на въпроса ми как да ги сваля всички казват ами не яж. Да ама не. Хайде те да не ядат след поредната стимулация. Извинете ме, но как ви изглеждат моите 85кг с височина 160см на фона на някое момиче което пишеше аз съм 49кг, трябва да стана 46. Моля още веднъж момичета с поликистоза да споделят своите преживявания в борбата с килограмите. Иначе знам, че на някого и 50кг може да му тежат. Още веднъж извинете. :hungry:

Миличка, понеже сега се зачетох баш в темата. Аз съм с поликистоза. Да ти кажа честно след диета, особено НВД цикълът ми влиза в някаква норма. Сега с гладът (чай-плод) се обзаведох с един 30 дневен. Това си е постижение за мен, предвид че не ми идва по 4-5 месеца. Сега съм на режим с нисък прием на въглехидрати. След 10-на дни ми е датата за следващ М. и ще видим дали ще дойде лелката...
*
« Отговор #129 -: Юли 24, 2006, 08:33:30 am »
bubeto,
браво на теб! Сега е най-трудно, задържането. Можеш да разчиташ изцяло на мен за подкрепа (на лични), защото знам каква мъка е на моменти. Така говоря, все едно цигарите ще отказваме, но все пак - така си е! :bighug:
Това вече реши спора в съседната тема - "най-много отслабнала това лято" :lol:. Тамън се чудех от къде да изнамеря снимки, че нещо не си падах по снимането (особено в цял ръст) преди. Аз също вече съм 13 кг надолу, но първите ги свалих още март, пък и имам много повече от теб да свалям, а колкото си повече, толкова уж е по-лесно. Много ти се възхищавам, че си се заела сама. Аз плащам на докторката основно да има кой да ме тегли, да ми се радва (или да ми се кара) :(. Слабост. Вече съм малко по-добре в тази посока. Понеже явно няма накъде да сваляш вече, да се надяваме, че ще те бия в категория "Най-много отслабнала тази година", защото аз си имам още 11кг за сваляне. :(
« Последна редакция: Юли 24, 2006, 08:43:23 am от Lan »
*
« Отговор #130 -: Юли 24, 2006, 09:32:52 am »
Цитат
Пък и си имам други лични съображения против него (не знаех, че във "Витаголд" има L-karnitin).
Лан,ако съображенията ти са свързани със някакви проблеми по отношение на зачеването,моля те да споделиш,защото аз от това се страхувам и попитах ,но никой не ми отговори и затова го започнах на своя глава,но го спирам моментално ,ако би ми попречило по някакъв начин!А за това ,че се отслабва от него пример ми е съпругът ми,заради астенозооспермия пи Л-карнитин 3 месеца,без да спортува и с доста прилично хранене,но отслабна адски много и ме притеснява,но ще качи сега!Док каза,че е от Л-карнитина!Та така ако има противопоказания моля те да ги споделиш! :)
*
« Отговор #131 -: Юли 24, 2006, 10:54:31 am »
bubeto,
браво на теб! Сега е най-трудно, задържането. Можеш да разчиташ изцяло на мен за подкрепа (на лични), защото знам каква мъка е на моменти. Така говоря, все едно цигарите ще отказваме, но все пак - така си е! :bighug:
Това вече реши спора в съседната тема - "най-много отслабнала това лято" :lol:. Тамън се чудех от къде да изнамеря снимки, че нещо не си падах по снимането (особено в цял ръст) преди. Аз също вече съм 13 кг надолу, но първите ги свалих още март, пък и имам много повече от теб да свалям, а колкото си повече, толкова уж е по-лесно. Много ти се възхищавам, че си се заела сама. Аз плащам на докторката основно да има кой да ме тегли, да ми се радва (или да ми се кара) :(. Слабост. Вече съм малко по-добре в тази посока. Понеже явно няма накъде да сваляш вече, да се надяваме, че ще те бия в категория "Най-много отслабнала тази година", защото аз си имам още 11кг за сваляне. :(

Сладурка такава :)
Аз до желаното тегло имам още 2-3 кг. :) Днес кантарчето изброи 51 и малко :)
Вече мога да си купя електронен. :)
Иначе да ти кажа честно за мен преломният момент беше сега май месец. Харесах си една рокля и установих, че даже в 46 номер едва се навирам. Не си я купих и си поставих за цел след 20 дена да се намъкна в 44 ;) Успях бе! И даже сега вече ми е широка. Да не говорим за това, че пак се чувствам секси, което ми е още по-голям стимул. Ходих на танци миналата седмица, голям майтап беше имах 18 годишен охажор. Само дето малко ми се струваше съмнителен, че има 18. Обаче как повдига самочувствието не е истина. Иначе то е ясно, че дятето беше бързо отсвирено, но ми стана гот!
Много внимавам с храненето. Вече месец задържам килограмите даже още падам. Определено не гладувам. Хапвам си, но от продуктите в схемата. Отделно, че в тези жеги хич не ми се хапва и карам на фрешове. Сладко както казах само в събота (чийтинг дея ми). Иначе е стрес за тялото. Дано малко овуто да регулирам. Факт е че сефте миналият месец имах такава иначе я няма... без стимулация. Сега ще видим дали и този ще се появи М. Регулярно около 30 ден. Иначе сега съм в етап на пазене и си позволявам издевателства над тялото. Пий витаминки! Важно е!
Целувки и стига с доктори, аз ще ти се карам :) ако не спазваш режима. Айде лято е, още трябва да се вталим! 
:bighug:
*
« Отговор #132 -: Юли 24, 2006, 12:23:41 pm »
bubeto, аз преди да почна режима бях пристрастена към сладко. По новата схема на задържане трябва да ям сладко в 10 сутринта и сега нов проблем - хич не ми се яде, направо като наказание го чувствам. Купила съм си едно десертче "Синеморец" -25гр. и вече трети ден го дояждам. Явно този режим променя и вкусовете ми към храна. Той прилича досущ на твоя, но не е с повишен прием на мазнини, а само с намаляване на въглехидратите, но не толкова - все пак ям 2-3 пъти на ден плодове и леко повишаване на белтъчините. Отслабвам по-бавно, но пък за първи път ми се случва!
indi, опасенията ми са свързани с едно филмче по Discovery, което се оказа, че само аз явно съм го гледала. Това обаче беше точно за определена марка L-karnitin (на точно определена фирма). Не беше свързано с бебеправенето. До колкото чета сега по разни форуми, явно моите опасения са неоснователни, т.е. L-karnitin е съвсем безвреден. Все пак аз за себе си съм решила да не го ползвам.
« Последна редакция: Октомври 22, 2006, 15:21:01 pm от Lan »
*
« Отговор #133 -: Юли 25, 2006, 09:59:12 am »
Благодаря!Ще следя да го гледам обожавам тези филми!Особенно "Д-р Джи"  :lol:
*
« Отговор #134 -: Юли 25, 2006, 12:01:48 pm »
bubeto, аз преди да почна режима бях пристрастена към сладко. По новата схема на задържане трябва да ям сладко в 10 сутринта и сега нов проблем - хич не ми се яде, направо като наказание го чувствам. Купила съм си едно десертче "Синеморец" -25гр. и вече трети ден го дояждам. Явно този режим променя и вкусовете ми към храна. Той прилича досущ на твоя, но не е с повишен прием на мазнини, а само с намаляване на въглехидратите, но не толкова - все пак ям 2-3 пъти на ден плодове и леко повишаване на белтъчините. Отслабвам по-бавно, но пък за първи път ми се случва!
indi, опасенията ми са свързани с едно филмче по Discovery, което се оакза, че само аз явно съм го гледала. Това обаче беше точно за определена марка L-karnitin (на точно определена фирма). Не беше свързано с бебеправенето. Доколкото чета сега по разни форуми, явно моите опасения са неоснователни, т.е. L-karnitin е съвсем безвреден. Все пак аз за себе си съм решила да не го ползвам.

Миличка и аз като тебе не можех без шоколад, пастички, бонбонки и каквото се сетиш... ей голяма лакомия беше! Обаче от 2 месеца съм казала не на сладкишите. Само в събота и то мъничко. 1 бр. няма искам две искам три, едно и толкова. Ако искам още хапвам грейпфрут ;)
Аз не си падам много по добавките и въобще разните му там препарати за слабеене, защото не знам какъв ефект биха имали върху бебеправенето (както казах сега почиваме, че ми писна). Определено обаче приемам витамини, фигурата си е фигура, но не трябва да се потъпкват и интересите на тялото в тази им част :)
*
« Отговор #135 -: Юли 26, 2006, 17:41:46 pm »
Определено обаче приемам витамини, фигурата си е фигура, но не трябва да се потъпкват и интересите на тялото в тази им част :)[/color]
Ами диетоложката ми каза първите две седмици на диетата да пия витамин В комплекс, а сега на задържането каза да пия калциий, магнезий и цинк (ако искам и други минерали). После - другия месец на новото отслабване да пия мултивитамини. Освен това каза да не забравям да пия фолиева киселина и всички други, които евентуално ми препоръча гинекологът или друг лекар (пък аз имам предписани витамин А, Е и цинк). Въобще леко като Менделеева таблица плюс половината азбука се чувствам :lol:!
*
« Отговор #136 -: Септември 02, 2006, 22:14:11 pm »
Изрових я тази тема, за да попитам някой след операция спазвал ли е някакъв специален режим на хранене? Докторът ми каза само да не напълнявам по възможност и какво по-специално да ям - нито дума. Аз от самата операция съм смъкнала два килограма и не разбрах трябва ли да си ги върна или въобще да не мърдам?
« Отговор #137 -: Септември 03, 2006, 22:24:00 pm »
Аз съм пазила специален режим, но беше след операция на стомаха и просто се налагаше. Бях озверяла от глад за нещо, различно от нишесте и бях станала като макенен на Освиенцим. Като мина малко време и позволиха това-онова бях направо торнадо в хладилника :eating:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #138 -: Септември 03, 2006, 22:39:37 pm »
Лан, зависи каква е операцията.
По принцип за всеки едобре да избягва сладко, тестено, мазно.
*
« Отговор #139 -: Септември 04, 2006, 09:37:01 am »
Операцията е с коремен разрез (извънматочна бременност) и нещо ми се обърка отделителната система. Макар че ям предимно плодове и течни храни, ходя по голяма много рядко (веднъж на всеки 6-7 дни)! :(Не знам какво да правя вече.