bubeto,
браво на теб! Сега е най-трудно, задържането. Можеш да разчиташ изцяло на мен за подкрепа (на лични), защото знам каква мъка е на моменти. Така говоря, все едно цигарите ще отказваме, но все пак - така си е!
Това вече реши спора в съседната тема - "най-много отслабнала това лято" . Тамън се чудех от къде да изнамеря снимки, че нещо не си падах по снимането (особено в цял ръст) преди. Аз също вече съм 13 кг надолу, но първите ги свалих още март, пък и имам много повече от теб да свалям, а колкото си повече, толкова уж е по-лесно. Много ти се възхищавам, че си се заела сама. Аз плащам на докторката основно да има кой да ме тегли, да ми се радва (или да ми се кара) . Слабост. Вече съм малко по-добре в тази посока. Понеже явно няма накъде да сваляш вече, да се надяваме, че ще те бия в категория "Най-много отслабнала тази година", защото аз си имам още 11кг за сваляне.
Сладурка такава
Аз до желаното тегло имам още 2-3 кг.
Днес кантарчето изброи 51 и малко
Вече мога да си купя електронен.
Иначе да ти кажа честно за мен преломният момент беше сега май месец. Харесах си една рокля и установих, че даже в 46 номер едва се навирам. Не си я купих и си поставих за цел след 20 дена да се намъкна в 44
Успях бе! И даже сега вече ми е широка. Да не говорим за това, че пак се чувствам секси, което ми е още по-голям стимул. Ходих на танци миналата седмица, голям майтап беше имах 18 годишен охажор. Само дето малко ми се струваше съмнителен, че има 18. Обаче как повдига самочувствието не е истина. Иначе то е ясно, че дятето беше бързо отсвирено, но ми стана гот!
Много внимавам с храненето. Вече месец задържам килограмите даже още падам. Определено не гладувам. Хапвам си, но от продуктите в схемата. Отделно, че в тези жеги хич не ми се хапва и карам на фрешове. Сладко както казах само в събота (чийтинг дея ми). Иначе е стрес за тялото. Дано малко овуто да регулирам. Факт е че сефте миналият месец имах такава иначе я няма... без стимулация. Сега ще видим дали и този ще се появи М. Регулярно около 30 ден. Иначе сега съм в етап на пазене и си позволявам издевателства над тялото. Пий витаминки! Важно е!
Целувки и стига с доктори, аз ще ти се карам
ако не спазваш режима. Айде лято е, още трябва да се вталим!