Точице, те не само трябва да си запазят темпото, ами и да се разбързат, ако ще спазват обещаните 2-3 месеца. Ти чакаш мисля от миналата година. Хайде април да ти носи мноооого късмет. Нали пролетта беше сезона на любовта, та нека заченеш най-голямата си любов :*
Слънцемое, ето това ми е странно. Че ако на мъжът ти показателите бяха 5%, нямаше да пише Тератозооспермия при все, че в закона пише друго.
Хриси, въпрос от чисто любопитство. Тук май се събрахме банда, правещи бърканици и бабини зъби, та мисля, че ще е полезно. Казваш, че и вие сте подали с мъжки фактор, споняш ли си горе-долу с какви показатели беше мъжа ти и дали му приложихте някакво лечение преди да забременееш? И по-важния въпрос: оправи ли синузита и кога сте на лекар да чуете сърчице?
Маги, стой си на топло, че поне грипът в Пловдив много кофти удря на отит. Около мен 3ма човека вече са с тежък отит.
На мен постоянно ми се гади, стомаха ми е зле. Дали от цветната снимка, дали от шепата лекарства, които ще пия една седмица.
Пиша си днес с моята приятелка, която роди и ми разказва как докарали в нейната стая жена от ромски произход. В 8 часа щяло да й бъде секциото, тя в 7 и половина съвсем спокойна си легнала и заспала
Иначе тази моя приятелка си е като нас. Много дълго време искаха това бебе. Преди 3 години имаше мисед на 6 г.с. И след това 2 години все не ставаше. Намериха й полип. Помня как преди една година ми казваше, че била най-мизерното същество на света (мизерно е нейна дума), оперираха я и 4 месеца по-късно забременя. Мъжът й я карал да си направи тест, но тя била сигурна, че не е бременна и не си беше взела. Той запалил колата, отишъл до Пловдив вечерта, събудил я и й дал теста. Тя се ядосала, но го припикала и си легнала, без изобщо да чака резултата. 10 мин по-късно мъжът й я събудил да й каже, че е бременна