Момичета, здравейте! Сигурно темата ми ще звучи много объркано, но аз самата съм много объркана и имам нужда да чуя чужди мнения.
Накратко за мен - на почти 32г. съм, имам син роден лятото на 2016г. след първа планирана и съвсем безпроблемна бременност (като изключим, че доста я чакахме).
Цикълът ми е 27 дни, като цяло е точен, ЛФ - 13 дни.
Есента на 2017г. започнахме опити за второ детенце и чудото стана на третия месец. За съжаление бременността приключи със спонтанен аборт на 4ти януари 2018г. в 6с.0д. Дигнозата беше кухо яйце (в което не съм сигурна, тъй като от много четене разбрах, че в този период е рано за такова заключение). Изчистих се сама, препоръчано и потвърдено и от док няколко дни след А. Кървенето продължи общо 6 дни, последните 2 само зацапваше. След това не се е появявало никакво кървене, въпреки че док ме предупреди, че може да си кървя чак до следващата М.
Графиката на този цикъл (ако въобще е цикъл това) би трябвало да ми е видима.
Тъй като страдам от мигрена, която се проявява рядко, но за сметка на това силно, понякога се налага да пия силни болкоуспокояващи, което ме накара на 30.01 да си направя тест. Следобяд, не с първа урина, две черти, втората много слаба, но там. Реших, че вероятно е заради предишната бременност, но пуснах кръвен. Резултат чхг 20,5, прогестерон 74,96. След 44 часа, на 01.02 - чхг 51,9. Прогестерон не пуснах пак.
Недоказана О. със силни болки на 17ти ден от А. Секс на същия ден, случайно, сутрешен, преди болките да започнат.
Това нова бременност ли е според вас или да се притеснявам, че нещо не е изчистено? Стойностите много ниски ли са? Високият прогестерон говори ли, че е имало О. със сигурност? Има ли шанс бременност след аборт? Мога ли нещо друго да направя? Не мога да се зарадвам, ужасно ме е страх...