Нахита,
мисля си, че всички ние, понякога, объркани, отчаяни, страдащи от това, което ни се случва, като че ли изсискваме твърде много от мъжете си. Това би могло да доведе и до край на връзките ни, понякога ме е страх да не се събудя бременна, а помежду ни да не останало нищичко, след всичките обвинения, че не ме разбира, че нищо не прави... Това дали е по-добре, да имаш бебе, пък да си сама, не мисля - поне не за мен. Затова, аз лично направих следния избор - не занимавам мъжа ми с проблемите и болките си, разочарованията и изследванията, които тр. да си направя още. Ако тр. той нещо да изследва - казвам му, той го прави и толкова. Усещам, че се чувства ужасно безсилен когато споделям с него колко съм отчаяна понякока, когато плача, че М. пак е дошла и т.н., защото той иска, а незнае как да ми помогне и така осъзнах, че не стигам доникъде. Сега отношенията ни са прекрасни, аз споделям с всички вас, с мои близки приятели, а с него - си правим любов, радваме се един на друг, той се грижи за мен, аз за него, мога да кажа, че преживяваме втори меден месец:). За мен така е по-добре, надявам се и ти да отркиеш кое е оптимално за вашите отношения, но не забравяй, че семейството са мъжът и жената преди всичко и тогава и децата.