Вледенихме се, сватя. В пинеделник бяха над 20 градуса, а днес - два. Кажете сега! Честно ли е?
И така да иска човек да си измие колата, за да му е чиста за празниците, но как да стане?! За всички, които си мислят, че в моя вилает си плащам и някой ми я мие, да отбележа, че я прекарвам през четките и после сама я чистя с прахосмукачката и таблото със спрей. Да, има професионално почистване, но е много скъпо. И при положение, че не возя английската кралица, а само дечурлига, които само цапат и мажат, ритат с обувките навсякъде, ще си спестя трицифрената сума за професионално почистване. Като ми идва брат ми на гости и я лъсва човекът. Много е старателен. Не може да му се отрече. През другото време - колкото мога. А през зимата - никак. Студено ми е и няма на студа кола да чистя. Сега разбрахте ли защо чакам пролетта?
Хубав уикенд ви желая! От понеделник при нас са две седмици ваканция и дано скапаното време се пооправи, че ше ходим до морето и само като си помисля за ледения вятър и ми се отщява.