Теди, не ти препоръчвам да пиеш каквито и да са билки, освен ако някой специалист не ти ги предпише. На своя глава с хранителен режим и билки се докарах до липса на овулация. Билките могат да бъдат много опасни. Аз съм силен привърженик на алтернативната медицина и бабините рецепти, но и съм пример, че "ако не помогнат, няма да навредят" е грешно твърдение. За нормализиране на Овулация на мен и на доста момичета около мен са ни предписпавли прогестеронови препарати като Дуфастон. Важно е да се пие втората половина на цикъла, (прием в първата подтиска О). При правилен прием се нормализира цикъла и съответно О. Но това отново е лечение, което лекар трябва да предпише.
Иначе едно момиче не успя да понесе приема на Дуфастон (аз също) и го спря. Започна да пие мисля омега 3 и още нещо. Каза, че не знае има ли О, но цикълът й бил редовен.
Вие от колко месеца правите опити за бебе, та ти говорят за ЦС. Хубаво е да не започваме още първия месец с какви ли не изследвания. Нормално е 6-7 месеца да не се получават нещата (според литературата година, но аз на 7ми месец вече тръгнах по изследвания)