0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе-Тема 13
« Отговор #920 -: Април 25, 2018, 13:33:24 pm »
Да, а хората казват, че от всичко свързано с деца, най-лесно било правенето. По тази логика не знам какви ще ги направим :D
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #921 -: Април 25, 2018, 13:43:19 pm »
Мерси Слънчице бързо възстановяване. Всеки казва , че е лесно, докато не се сблъска с нашите проблеми. И аз винаги съм си мислила, че е много лесно и че веднага ще се случи, чак понякога съм треперила ще ми дойде ли и съм пила ескапеле... ама млада съм била... сега повече от всичко искам бебенце ама все още няма...
*
« Отговор #922 -: Април 25, 2018, 13:44:52 pm »
Ами нашите,толкова измъчени ще са най-красивите :D
Мога ли да мина към инвитро,и да прескоча инсеминациите,както казвам - писна ми да съм в Чакландия.Това е мястото където просто седиш и чакаш.
« Отговор #923 -: Април 25, 2018, 13:51:46 pm »
Слънцето, да може. Ние инсеминации не сме правили, а направо инвитро... но ако е неизяснен стерилитет инсеминациите трябват за фонда.. те са най-евтините арт процедури и повечето ги правят за бройка за пред фонда...

Мен почва леко да ме наболява корема и дано скоро цъфна 😄 аз май съм единствената която сега чака мц с нетърпение. Луда работа 😄
*
« Отговор #924 -: Април 25, 2018, 14:37:15 pm »
Христинче,
ние сме с тубарен фактор,и аз затова мисля ,да пробваме до септември и ако не стане да подаваме документи,гледам тук момичетата за 4 месеца ги одобряват,и започват,наистина не ми се чака,август ще станат 2 години опити.
И аз чакам моя цикъл с нетърпение,защото после почваме :D
*
« Отговор #925 -: Април 25, 2018, 15:09:38 pm »
Слънце, аз направо щях да съм си подала вече. Да си върви времето, пък дано да не потрябва. Иначе наистина много бързо става: 20 февруари подадох в Ню лайф, вече статуса ми е "Одобрена" в сайта.
*
« Отговор #926 -: Април 25, 2018, 15:17:57 pm »
Ех, Маги, жалко че така се е получило този месец, стискам палци в следващия цикъл всичко да е наред!

Късмет, Точица, дано това да е успешният ти опит!
Аз също предпочитах близките ми (мама, татко, брат ми) да не знаят, когато правя опит. Само една приятелка, която беше правила ин витро, и е наясно със ситуацията, както и приятелите ми тук от форума. Майка ми, за съжаление, се притеснява за всичко и в такива ситуации трябва по-скоро нея да успокоявам, отколкото да мисля за себе си :)
Успех ти желая!

Момичета, успех на всички!  :)

*
« Отговор #927 -: Април 25, 2018, 15:40:46 pm »
Тери
това,че си одобрена,значи ли че веднага можеш да го направиш?Значи за 2 месеца си одобрена?Много бързо бе.
*
« Отговор #928 -: Април 25, 2018, 15:43:20 pm »
Ами предполагам, че другия месец ще ми звъннат и края на май-началото на юни ще съм си взела заповедта и оттам, когато реша мога да я ползвам в следващата година. Наистина много бързо, защото само 2 седмици ми казаха от Ню лайф, че отнема, докато ми се придвижат документите.
*
« Отговор #929 -: Април 25, 2018, 15:54:19 pm »
Много благодаря за пожеланията.Късмет какво да се прави :?

Тери, на мен ми се обадиха онзи ден, да ходя да си я взимам на 4.05, подали сме на 14.12.17 :) Та за около 4 месеца става одобрението и звънкането за заповедта.Аз обаче ще я отложа, защото сега не мога да пътувам, пазя си всеки ден за процедурата.Като ти се обадят може да я вземеш в рамките на 3 месеца, да знаете.Ако не ви е удобен деня в който ви казват да отидете, може да говорите за друг ден.

При мен се оказа, че има доминантни фоликули още на втори ден от МЦ, което е зле.Стартираме ли сега, ще растат само те и ще подтиснат другите.За това противозачатъчни и като ми дойде, стимулация, пункция и замразяваме.Така се разбрахме с доктора. Може би това е причината за лошия ми отговор на предната стимулация.Ще видим!

Лошото е, че СГ е зле 5% е морфологията, но ДНК фрагментацията е в норма, което е хубаво.Ще правим ИКСИ, и изглежда хидроцелето сме го оперирали късно  :? Но както каза д-р Тачева, мъжкия фактор е преодолим.
Обнадеждена съм и нямам търпение да дойде другия месец.

Христинче, Точица на вас ви стискам силно палци!

« Отговор #930 -: Април 25, 2018, 17:22:05 pm »
Бързата работа срам за майстора са казали хората ;) То става при тези, които не искат. А при нас, които чакаме с нетърпение да се получи се бави доста време. Бъдете търпеливи момичета :) Аз утре ще си взема резултатите и по нататък ще пусна и едно TSH да го проверя. Някой друг хормон ще ми препоръчате ли?
« Отговор #931 -: Април 25, 2018, 19:06:14 pm »
magi_st, аз подадох на 12.12 и ме викат на 02.05 :-) .  на 14 Май си чакам цикълът( на регулон за втори месец съм и на ДХЕА за 4 месец). И се надявам да се почва вече :-).
*
« Отговор #932 -: Април 26, 2018, 09:23:55 am »
Хрис, успех и на теб!Помня те аз :) Пожелавам ти прекрасно зимно бебе на теб!

« Отговор #933 -: Април 26, 2018, 10:32:23 am »
Успех на всички, които ще стартират процедура :)
Днес си взех резултатите и нищо не ми е в норма. Утре ще ги нося на АГ да ги види. Като пиех Витекс-а LH и FSH ги бях заковала. От месец и нещо не го приемам и се разбъркаха.
« Последна редакция: Април 26, 2018, 10:38:16 am от tanq88 »
*
« Отговор #934 -: Април 26, 2018, 10:36:37 am »
Танче, напиши си резултатите, че при клик казва, че снимката е забранена.
Ама на теб за инсеминацията не ти ли контролираха хормоните... странно.
« Отговор #935 -: Април 26, 2018, 10:40:50 am »
Би трябвало вече да се вижда. Не, нищо не направиха. Явно д-р Тихомирова се е водила по предишните ми изследвания. Но като отида пак, ще го поставя на въпрос, защото може и от там да не се е получило. Вариантите са много.
« Последна редакция: Април 26, 2018, 10:47:18 am от tanq88 »
*
« Отговор #936 -: Април 26, 2018, 10:49:39 am »
Съотношението LH:FSH ти е 2.3. На някои места го пишат над 1.5, че отива към поликистоза. Моето е 1.55, та четох тези дни. На кой ден ги прави, да не е тръгнало ЛХ-то да се вдига вече за овулация? И Пролактина си вдигнала, за него съм чела, че може да пречи на имплантация. За Пролактина в моята листовка от доктора пиша ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в чист ден. Може ако си била в цикъл заради него да е висок.
« Последна редакция: Април 26, 2018, 10:51:11 am от teri_90 »
*
« Отговор #937 -: Април 26, 2018, 10:50:18 am »
Вижда се снимката на Танчето.Дали от хормоните не се е получило? :(
« Отговор #938 -: Април 26, 2018, 11:02:44 am »
На трети ден ги правих. Все още си ми беше нормален цикъла. Днес и утре се чистя вече. А за Пролактина, преди като ходих при ендокриноложката ми каза да го направя на 3-4 ден от цикъла. Всеки практикува по различен начин. В лабораторията ме оставиха да си почина преди да ми вземат кръв. Ще видим и TSH как ще е като го пусна.
*
« Отговор #939 -: Април 26, 2018, 11:20:52 am »
Таня, това че този месец ти са така хормонтите, особено след стимулация, не означава, че и по време на инсеминацията са били така. За 6 инсеминации не са ми пускали нито веднъж хормони (което не казвам, че е правилно). Сега може да ти трябва време да се нормализират малко нещата или имаш ранна О. За пролактина- той е стресов хормон, лесно се влияе. Може да е инцидентно висок. 25% е шансът за успех при инсеминация. При секс пак е толкова.
Късмет!