0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #400 -: Май 17, 2018, 10:14:53 am »
Тери, фурии са във фонда... хайде дано да не ви се налага да я ползвате.
« Отговор #401 -: Май 17, 2018, 10:24:31 am »
Оо браво, много са съкратили времето. Тери дано не ти се налага да я използваш тази заповед  :)
« Отговор #402 -: Май 17, 2018, 11:36:05 am »
Точице, дано се удвоява и да си остане точицатаа на топло 9 месеца!
Тери, браво! Дано не се налага да я ползваш.
Сиси84 успех, дано това е успешният ви опит!
Фани, много се радвам, че всичко върви добре при теб и бебока, стискай малко остана до 12 седмица. Всичко ще е наред!
Аз нещо много съм се пренавила да стане пак този месец и ако не стане.... Сигурно ще се срина, а много добре осъзнавам, че вероятността да стане не е чак толкова голяма. Бях решила да не го мисля, да ама не... Чак си взех от дигиталните тестове за овулация с два хормона и много се изнервям, че още я няма, което пък е абсолютно нормално, защото днес ми е 14 ден от Ц, а на мен овулацията обикновено ми е между 17 и 20 ден. А налистовката на тестовете пише при скорошна бременност да се изчака два нормални цикъла да минат преди да се правя, но не аз упорито ги правя. Пък ако стане ще се побъркам от притеснение да не се повтори същата история. Пълна лудост.
« Последна редакция: Май 17, 2018, 11:42:05 am от HELIANTHUS »
*
« Отговор #403 -: Май 17, 2018, 12:01:35 pm »
Точице, ще стискам палци!Много, много силно се надявам!

Христинче, как си?

Ние сме в информационно затъмнение.След онзиденшната буря, нямаме интернет и влизам само през телефона да ви наглеждам!

« Отговор #404 -: Май 17, 2018, 15:37:02 pm »
И аз само от телефона, но не съм ви забравила. Фани, почивай и всичко ще е наред. Аз имах кървене в началото, но Слава Богу се закрепиха нещата. Но най-важното - почивка и Утрогестан. По колко хапчета на ден слагаш/пиеш? Точице, много се радвам за радостната новина!!! Ще се е удвоява ЧХГ, ти също почивай! Успех и на останалите!!! Прегръщам ви много силно!!!
*
« Отговор #405 -: Май 17, 2018, 16:29:18 pm »
Helianthus,
наистина е много трудно но не се натоварвай с очаквания,после е много кофти.Със сигурност всяка го е изживявала .Аз този месец не съм правила тестове за овулация,мозъка е единственото място в което никой не ми е бъркал.Мъжа ми е толкова спокоен ,сякаш нямаме проблем и уверен ,че ще имаме 2 деца,едно след друго.Все повтяря-вече всичко е наред,ще стане.
И когато пак забременееш,не мисли за предния път,просто дишай .
Христинче как си?
Тери,грабвай заповедта и дано не опираш до нея :)
*
« Отговор #406 -: Май 17, 2018, 20:52:29 pm »
Аз се връщам от ендокринолог. Докторът каза, че имам "състояние", не заболяване. Предписа ми Иногинол и Вит Б12. Каза ми, че като ми гледа всички изследвания съм на 97% перфектна за забременяване и че грешния човек е дошъл на лекар. Общо взето имам някакъв проблем със захарта. Бил ми панкреасът чувствителен. Ето защо на 60 мин от обременяването инсулина е 90, а глюкозата е по-ниска от първоначалната стойност. Каза, че мис спира всичкото сладко, което за мен не е проблем, не ям сладко. Ама като каза, че ми спира и плодовете и ми се прирева. Пристрастена съм, а ако знаете колко ягоди има в двора. Утре зареждам хладилника с грейпфрути и лимони. Каза, че като стана много стара (тоест така или иначе, когато съм на умиралка) можело да започна да си хапвам сладко. Утре отивам при докторката и ще ми каже какво правим оттук нататък.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #407 -: Май 18, 2018, 07:56:04 am »
Тери...Сигурно си била при д-р Георгиев. Нали?  :)
И аз пия Иногинол, само че лекарката ми го предписа. Обаче имам проблем с вит Д и приемам допълнително на капки, дето бебетата ги пият за рахит. Добре че нямаш проблем с инсулиновата резистентност. Сега само мисли положителни неща и си представяй как си гушкаш бебето. Ще стане при вас май по-лесно от колкото очакваш.

Днес пуснах втори кръвен тест. На обяд ще е готов резултата.
*
« Отговор #408 -: Май 18, 2018, 08:20:39 am »
Нека първо при вас да е станало. Много стискам палци за резултата днес. Кръвният тест за бременност е най-бавно излизащия тест, 2-3 часа ама какво чакане е. Само веднъж съм правила, но не знам как не им бутнах сървър от рефрешване на страницата с резултатите.
Иначе бях при Георгиев. Много ме впечатли това младо момче. Много е компетентен и предразполага. Казах му, че съм по-окосмена, погледна ми тестостерона и каза, че просто съм една горда, темперамента прабългарка 😀
И да знаете било наше гражданско задължение като хубави бели българки да направим поне по три деца. Мъжът ми щом искал три значи бил патриот 😀😀😀😀😀
Танчето нещо ми се губи.
*
« Отговор #409 -: Май 18, 2018, 09:35:53 am »
Тери,
за Иногинола,на едно място четох ,че бил "фабрика за бременни". :D
Точице,дано расте ЧХГ!
Момичета снощи ходихме та театър,гледахме"Жена ми се казва Борис",ако гостува по вашите градове ,препоръчвам ,със сълзи се смяхме.
« Отговор #410 -: Май 18, 2018, 09:37:38 am »
Здравейте момичета! Следя ви от доста време, но рядко пиша.
Ние правим опити от известно време, за сега без успех! Докторката ми назначи цветна снимка, преди която направих микробиологични изследвания и се оказа че на директната микроскопия имам бактерии, които ще лекуваме с флажил (за мен е приятеля ми) и полижинакс! В момента приятеля ми е на спермограма. Това е за нас към момента. Ще се радвам и аз да обменям съвети и опит с вас.
Успех на Точица и стискам палци да си има точица малка и красива!
*
« Отговор #411 -: Май 18, 2018, 09:41:51 am »
Zaharna, (пиша ти, въпреки забраната от ендокринологът ми за досег до захар :D), при разчитане на спермограмата задължително споменете на лекаря за бактерията, която лекувате. Ако евентуално и мъжът ти я има, то може това да влоши показателите на спермограмата. Пожелавам ти само хубави резултати на цветната снимка.
Слънчице, ние ходихме онзи ден на "Дебелянов и ангелите". Уникална постановка. Но тъжна и при мен имаше сълзи, но не от смях. Такава емоция успяха момчетата да създадат. Чак в публиката бяха Драго Чая и секси Юлиян Вергов.
« Отговор #412 -: Май 18, 2018, 10:17:44 am »
Точице стискаме ти много палци да се е удвоил хормона, нямам търпение да ни зарадваш.
Момичета днес ми е последния ден с хапчетата и от утре ще чакам и аз да не ми дойде. Нямам никакви признаци за бременност :( и съм малко обезкуражена. Вчера цял ден ми се гадеше зверски, днес нищо, даже и корема не ме приболва.Само гърдите където не спират да ме болят, но предполагам е от Утрогестана
Стискайте ми палци и на мен  :oops:
« Отговор #413 -: Май 18, 2018, 10:21:16 am »
Благодаря Тери! Ще го имам в предвид!
Героят излезе преди малко и ми съобщи, че първите няколко капки от семенната му течност са извън съда и сега сме разтревожени дали това ще повлияе на крайния резултат..
Ние не сме ходили скоро на театър, но трябва да поправим тази грешка.
« Отговор #414 -: Май 18, 2018, 10:25:27 am »
Тичице всички тръпнем и чакаме с нетърпение. Дано ЧХГ се удвоява добре.
Магиии силно стискам палци дано не ти дойде. Нали знаеш симптомите са в главата доста често така че с тях о без тях няма значение докато не дойде Ц надежда има. Силно те прегръщам и дано ме дойде. Дано. Дано. Данооо.
Захарна и аз съм на ЦС другия месец дано е добра С на мъжа ти и скоро хубави новини.
Аз пак имам въпрос хахах би трябвало вчера документите за фонда да са занесени от спиди обаче още не ми е дошла обратната разписка и се чудя дали да звъня за номерче?
*
« Отговор #415 -: Май 18, 2018, 10:30:28 am »
Захарна,
дано имате добри резултати.Аз след първата ми снимка,която беше некадърно направена,бягах по коридорите и плаках,след месец направих втора и плаках от щастие :D
Няколкото капки няма да повлияят,стига да не ги е обрал и сипал вътре,това е сериозно,нас ни предупреди д-ра.Ние след театъра,ходихме и на бар  :D,и после под дъжда вкъщи.
Маги Мей-стискам здраво!
« Отговор #416 -: Май 18, 2018, 11:15:13 am »
Момичета вече си имаме номерче хепи хепи хепи  :D но пък днес трябва да съм в О мъжа много болен не му се прави кекс нз как ще станат нещата просто хаха ама нз какво да го правя вече хем беше с мен на прегледа онзи ден и знае кога какво защо и пак ми върти номерца хахах
Редакция: от кога може да се проверя статуса в сайта на ЦАР защото сега като въведа данните и ми пише че няма данни и при грешни данни да звънна на тела?
« Последна редакция: Май 18, 2018, 11:20:39 am от Слънцемое »
« Отговор #417 -: Май 18, 2018, 11:27:57 am »
Megi mei, стискам палци мила!!! Надявам се да няма Ц!!!
Точице стискам и на теб, чакам удвоено ЧХГ!
« Последна редакция: Май 18, 2018, 11:35:07 am от Тединка »
« Отговор #418 -: Май 18, 2018, 11:44:17 am »
Еееее Слънцемое много хубави новини, задвижен е вече резервния вариант. Браво на вас. Не искам да те обезкуражавам, но щом е болен по-добре не го мъчи, пък и С няма да е толкова качествена.Отслабнал му е имунитета и според мен по-добре вземете мерки да се оправи.
« Отговор #419 -: Май 18, 2018, 11:47:32 am »
Точица хайде да излиза вече този резултат....Божее в такова очакване съм все едно аз си правя тест  :D