Маги Мей, как ти завиждам самоооо. Така ми се жени пак. Да покажеш после снимки, малко да разведрим темата с хубави поводи. Вие и някакво пътешествие ли планирахте на море или сватбата на плажа, нещо такова ми се върти.
Слънце мое, видяхме че си почивате добре с кучето на Искър.
Аз ни море, ни Язовир ще видя това лято. Ще почивам 2 седмици август след инвитрото , а Мишо го пускат най-рано септември. Учат ме шефовете му на еманципация, да си ходя сама на почивка.
Helianthus, извинявай за въпроса, дано не те натоваря с кофти спомени. Но се питам Имитицида как влияе на кучето. Знам за риска от запушване и обездвижването, но в интернет чета, че от лекарството кучетата много ги боли, получават гърчове. Би ли ми казала как е точно, за да съм подготвена. Мишо е бил при ветеринаря и ми представят едно леко лечение, за да не се стресна, но аз искам да съм подготвена. Предстои ми инвитро и психически трябва да съм в състояние да понеса какво ще изпита животинката. В момента е две седмици на Доксициклин и Виагра. Вече по едно противопаразитно с широк спектър (ние превантивно дадохме на животните и така едва не я убихме). Според докторът е между втора и трета фаза на заразяване. Само се задъхва, други проблеми няма.
Моето сърцебиене изчезна. Само от две дози Л-ТИРОКСИН, чак невъзможно ми се струва.