Здравейте на всички
. Рядко пиша, но постоянно ви следя от години. Радвам се за всички хубави новини и ститскам палци на всички.
Та така де и аз да се впиша в новата тема с нови надежди, които май ми увехнаха. Наистина бях загубила устрема си след последните два месеца в които ме обременяваха със захар, инсулини и т.н. Оказа се висок инсулн, с обременяването проблем няма, но доктора заключи инсулинова резистентност. И с моята почти махната щитовидна много ме "зарадва".
Този месец обаче ми се случи нещо странно. В деня, в който трябваше да ми е цикъла започнаха едни бодежи в десен яйчник и си викам, че ще си дойде. Да ама не. Няколко дена по-късно при избърсване видях една червена нишка, викам айде дойде си, ама не ... ахахахаха
От два, три дена ме тресат страшни болки в зърната, все едно са разранени. Такива преди цикъл съм нямала. Другото, което ми е странно е засиления секрет. По принцип съм като пустинята Сахара (преди да ми дойде), сега обаче е Ниагарски водопад. Чак се наложи да си сложа ежедневна превръзка. И някак е прозрачно с лек жълтеникав отенък.
Замечтах се , взех тест и набързо, без да чакам си го направих(май не трябваше да бързам) и изненада- нищо, както всеки друг тест. После пак го погледнах и забелязах ама едва, едва забележима втора чертичка. Опитах се да я снимам и нищо не излезе. Все си мисля, че нещо бъркам и хормоните ми играят лоша шега, а май желанието ми да я има я тази втора чертичка, я направи да я има. Сега си седнах на задника и си чакам лелката, която уж пак закъснява, явно не си е чела разписанието.
Пожелавам на всички скоро да си видят ярки
и да се напълни темичката със здрави, хубави бебоци