И аз така знам за дните за тест на 10ти ден. Затова реших по средата. Вярно съм търпелива, но всичко си има граници
Според Мишо никакво търпение съм нямала. Как да му обясня, че другите жени вече всички марки пикливи тестове ще са направили на мое място. А аз имам 2 sure check и даже и не си помислих тази сутрин да ги ползвам.
Мише, започваш и ти работа скоро. Маги с учениците ще прави още ученици, ти на работа. Изниза се лятото.
Вистал, аз мислех, че ти естествено си забременяла, защо това ЧХГ така си следяла или заради това, че така или иначе сте прескочили срокът, който сте имали? Дано приятелката ти те зарадва. Дано и ти се съвземаш лека по лека. То имаш ли избор, с това малко бебе.
Говорих с белгийския си шеф, когато реша може да започна постоянно да работя от вкъщи. Може би няма за постоянно да го направя, но половин седмица. Усещам се, че имам нужда от хора около мен. Ако е положителен теста, ще говоря и с българския шеф.
Много ми беше харесало едно пожелание: "Да няма празни майчини ръце". Пожелавам го на всички ни :*