Привет на всички борещи се.
Момичета,реших да сменя доктора си. Много мислех от вчера и стигнах до убждение,че моята лекарка,имайки в предвид възрастта ми и че вече имам деца,просто се отнася нехайно.
Не може да имам лигавица тип S в треди ден от цикъла и тя да казва,ми щото имаш оше да кървиш. Не може да имам два поредни цикъла здржан фоликул в един и същ яйчник,просто това е един същ фолекил който не е регресирал ,а е нараснал от предния цикъл до сега. В същото време в левия два поредни няма нищо,нито киста,нито задържан,нищо,той е чист. Не казвам че мн разбирам,опитвам се да следвам логиката. Лигавица 9,5мм не е нормална в трети ден от цикъла,това е лигавица очакваща имплантация,мн четох,чужди сайтове също, никъде не пише такива размери ,че са нормални.
Няма да изследвам пролактина,докато не чуя второ мнение за състоянието си. Висок пролактин е равно на тънка лигавица,навсякъде го пише,а моята е нормална. Тя само ме кара да пъскам изследвания,а не дава лог.обяснение на нищо. За капак вчера ми каза,,,ами ако не си се отказала,ела пак на третия ден от цикъла. Баси отношението,ако целта и е да вземе просто 40лв...нямам думи.
Извинявам се за дългия пост,но исках да споделя с някой.