Тери,и преди съм го казвала,аз само като те чета и се филмирам.Пък на теб какво ти е...не ми се мисли.На работа в тоалетната -първо си мия ръцете,с крак отварям вратата,с моя тоалетна хартия в ръка я затварям.Ще мине всичко,просто бъди търпелива.
Мацки,на 34 съм,скоро ги навърших,мама и тате рано са ме направили.
Иногинола го пия от 9 месеца вече,като че ли малко забързва метаболизма.Доктора е все така възхитен от яйчниците ми.
Аз да не подхващам темата пак,ама днес ,хора полудях.
Отивам аз в мола,да си купя пуловер,и на паркинга,да взема да видя,за зла врага,две особи,майка и дъщеря,тип "махленска клюкарка".И те"ооооо кааак сиии,маце",е добре съм,и с онзи поглед ме питат добре ли съм.И после в прав текст-какво стана с оная работа?Тука ми падна пердето и им казах ,че оная работа е перфектна,и ме питаха не съм ли бременна!Така,аз се ядосах,и казах че това касае мен и мъжа ми.И сега ,вие невежи,дето не забременявате,четете внимателно тяхната рецепта,вариантите били два-инвитро,не в тъпата Варна,ни в простата България,а в Турция,пари имате.Другия вариант-4 месеца не правите секс с мъжете си,на 5ия правите и сте готови бременнни.Е просто ми идеше да се обеся с пуловера.Държах се с тях доста грубо,еми писна ми,това са хора,елементарни и с интелект колкото на замразена цаца.