Момичета, инжекциите за стимулация никак не са страшни. Първо, че иглите са като косъм тънки и второ, на мен ми ги биеха в корема. А сега тия с плоските коремчета да му мислят
. Обикновено по корема има повечко сланинки, а те нервни окончания за болка нямат - та наистина не боли (щото няма какво
). Дори и да се наложи, да си ги поставяте сами, ще успеете. Щом аз можах, та чак и Прегнила мускулно успях, да си сложа, значи и вие ще успеете. Мислете не за болка и страх, а за по-голямата цел - бебето. Тогава всичко ще ви се вижда песен.
За кандидатстването в Коледно желание - която може, да кандидатства. Моята Ники е резултат на такава кампания. Абе ...струва си да ви кажа. Пробвайте всички възможни начини.
Тери, много мило, че се сети за мен (и ще дойда, да ти кажа, аз обичам, да ме возят). Аз пък днес се сетих за Коледното парти на Зачатие и понеже ходим с децата, т.е. мъжът ми ни кара, си мислех да вземем и теб. Тъй де, „селски“ сте с него
И друго разбрах от твоите идеи за подарък на твоя Мишо - лаптопа може да се ъпгрейтва. Лошо, много лошо ... за теб.
Има да те питам за 1000 неща.