Mary cherry, съжалявам много. Мисля, че тази рана само успешна бременност я лекува. С времето се притъпява, но мен още ме жегва при мисълта. Какво стана, успяхте ли да замразите някое ембрион че? Няма отказване, поплачи си и ще се учудиш как ще намериш сили в себе си да продължиш, дори да усещаш, че не можеш повече. Четем все за двойките, които забременяват от раз и за тези с успешен първи опит инвитро. Но масово не са така хората.
Знаете ли аз какво правя. Всеки ден сутрин и вечер минавам покрай болницата по път за работа. И си говоря на бебетата. Казвам им добро утро, вечер им казвам да спят добре и че скоро ще си ги взема. Вчера им се помолих, те да говорят с Господ вместо мен, защото са по-близо до него. И заради внушението, че това помага тази нощ сънувах, че имам бебе момче. Винаги сънувам едно момче, въпреки че исках две момичета. Знам, че всичко идва от главата ми, но сякаш бебетата ми показаха какво ще изгубя, ако се откажа от опитите. Защото на сън толкова обичах това дете. Но понеже бързо спираше да реве, разбрах че е сън 😁
Слънчице, аз не съм ползвала никога измиващи препарати. Като дете много ми щипеше от сапуни и лекарите казаха на майка ми само с вода да се мия. Е от този Вагизан никакво раздразнение нямам. Наистина и аз много добре се чувствам. Сигурна съм, че той ме спаси от това да гъбясам от последния антибиотик.
Милиарда, не е ли възможно и твоят гел да е същият, просто да са сложили само там, където е взета пробата, което ще е доста по-малко като площ от секцио или оперативна лапароскопия
Аз пак да ви похваля алоето. Значи не знам чисти ли ми стомаха, но толкова ми изглади кожата, дори около очите. От всичкия рев и притеснения последните две години бях се съставила страшно. Казах се с Виши, Юсерин, Кройтерхоф, нищо не помогна. А алоето само за 10 дена и се вижда сериозен ефект