За утрогестана и аз чета, че не може да има странични ефекти като сънливост, но засега съм вагинално. Нямам много голям дискомфорт, щипането изчезна, само трябва да проверя какво става "там" долу
Маги, и аз щях да пиша, че е добре да се изследват АСЕ и Фактор XIII щом си хетерозигот по PAI. При мен излезе хомозигот по АСЕ, ходих при доста известен хематолог, който обаче не обърна абсолютно никакво внимание на тези мутации... Генеколожката ми и тя се чуди дали е необходима терапия и в крайна сметка ми изписа Фраксипарин 0.3, което се водело профилактична доза. И още не съм го почвала, защото съм на кантар.
Хелиантус, стискам палци за овулацията да се случи, когато трябва. Ползваш ли лентички за засичане на овулация? Аз съм сравнително доволна, но отчитам като грешка, че не започнах от първия ден на цикъла да меря и базална температура.
На АМХ май действат добре някои добавки, но не съм се интересувала, защото не съм го изследвала досега и не знам какви са му стойностите.
Ооо, Тери, добре дошла! Затъжихме се за теб
Ще го имам предвид това за утрогестана и без това пия толкова хапчета, плюс-минус още 2, нищо работа
Хайде успех с резултатите от изследванията. Кефи ме колко сериозно си се захванала, а не го раздаваш лабаво. Стискам палци следващата стъпка!