Тери, аз не коментирам това. За мен прекалено много неща взимаш и взимаш, а ти реално НЯМАШ проблеми, ама никакви. Нито ИР, нито тромбофилии, нито проблем с лигавицата- нищо ти няма. Лек високо маслен и белтъчен режим с малко прогестерон ще си свършат чудесно работата. Явно начина на работа на клиниката ти е такъв- да се покрият всички бази. Въпросът е, че дори да се покрият, пак се взимат всеки ден. При мен нямаше показания за НМХ, беше заради съмнения за АФС и хетерозиготни мутации при нерискови гени, но пак си беше всеки ден. Аспиринът ми беше по- важният.
Иначе и аз бях сигурна, че ще имам момче. Даже на първата ФМ го видях, че е момче. Тук не казват рано пола и като питах докторката дали правилно съм видяла не ми отговори. Исках момиче, но най- много исках да го родя жив и здрав. Сега пак искам момиче. Аз имам по- голям брат, с които имаме малка разлика. Чудно е- бият те, не те взимат, все си малкото, което досажда, а и момиче, но съм сигурна, че брат ми би си дал и двете ръце за мен и не би избрал да има брат пред мен.
Пък и момичешките дрешки са по- сладки, момчешките а едни скучни и еднообразни
Хрис, видях, че четеш. Какво става с теб?