Здравейте момичета, не съм влизала скоро, но изчетох всичко пропуснато
Дарк и Еличка, пожелавам ви лека и безпроблемна, весела и красива бременност!
Мише, Тери, Маги, Кукапетал, много се радвам, че пролетно така хубаво тръгват нещата! Сърцето ми е с вас!
И на всички момичета тук, стискам палци радостта да се настани в коремчетата на всички ни съвсем скоро
При мен се раздвижиха също нещата, лекувах едно възпаление с АБ. Сега уж е добре. Взехме си заповедта. Минах един курс физиотерапия на яйчниците. И преди съм минавала заради операциите, но този път поразпитвах малко кое как действа и защо. Чувствам се добре и мисля, че е много хубав вариант за подобряване на кръвообращението и кръвоснабдяването на органите. Правят ми по 3 процедури всеки ден- ултразвук с Репарил-гел Н, магнити и лазер - около 40 мин всичко. Имаше и поморийска луга, но не се класирах там заради времето от деня ( може и в домашни условия да се правят процедури). 2 от процедурите са по здравна каса, 3тата не е.
Тери, четох, че си спряла алоето- така те посъветваха или ти реши? Нали го водят имуномодулатор( не стимулант) или пак е рисково?
Apbt, хубаво си направила с гушкането. Много е тъжно да се виждат тези моменти и е мило да дадеш прегръдка за да се облекчи страданието.
Момичета, чудя се нещо и ви питам за съвет.. Близо до вкъщи има една АГ лекарка, при която съм ходила на прегледи и е много мила, адекватна, и формирана и разбира от ендокринология( дори случайно се познава с моята ендокриноложка). Има много хубави мнения за нея и в нета и тя ми беше предложила преди да пробвам ако искам да ми проследи фуликули те, като има доминантен- да бием прегнил, да хванем овулацията и после да се следят и регулират хормоните. Това докато дойде времето за инвитрото (мисля за месец май-юни да почнем).
Звучи ми като леко побутване и по- лек вариант, който не сме пробвали. От миналата година ми споменават и евентуален луф синдром ( често срещан в комбинация с ендометриозата). Като ще следим само фуликул от ляв яйчник, че нали дясната тръба е непроходима.
Мислите ли, че си струва? По принцип хормоните са ми ок, редовна овулация и с доминантния фуликули, лесни за проследяване, но не става и не става..