Момичета, стискам палци за ембриончетата
Мише, кофлетите са доста експресни и ефективни. Можеш и невен с прополис да си пръскаш и аз съм също за мед малко да хапнеш и да го оставиш възможно най-дълго на гърлото без да пиеш или ядеш известно време.
Иначе за мене, доста съм ходила заради ендометриозата на ултразвук. Беше ме страх пак да нямам кисти и знам, че до овулация всичко изглежда по учебник. Теста за овулация ми съвпада точно с фуликуметрията. Но дотам. После, след овулация, не съм се следила и прегнил не са ми били, нито пък съм пила след Дуфастон например. Мисля, че след ову нещо се обърква и имам едни кафяви зацапвания преди цикъл. Докторите във времето не са обръщали внимание. Или са казвали, че може да пада прогестерона, но на 21ви ден си е идеален.
Може да не се пука фуликула навреме ако имам и луф синдром.
Разбрах за една хубава противовъзпалителна бабина рецепта от докторката( каза ми я заради ендометриозата) - черен пипер на прах с куркума( за бременелките не става май, че са силни съставки) . Някоя употребявала ли ги е за това? Аз ги забърках със зехтин малко, че да стане по-леко.