Пешек, ти уж пишеш да живеем, както преди трансфер, но описа живот на легло. Разходката до вашата площадка е 1/3 от разходката, която си правя. То човек си усеща тялото. Не си ли натоварен всичко е Ок.
Мише, щом не пише, че е противопоказно за бременни, значи е ОК. Те си вързват гащите, дори когато не е нужно.
Слънце мое, започват се противозачатъчни на 2-3 ден от цикъла. Може и на първи ден, но на мен винаги са ми от 2-3.
Luna, аз също подкрепям противозачатъчните. По-добре още един месец без процедура, отколкото напразна процедура. Щом няма сега доминантен фоликул, надали ще тръгне, щом ЛХ е висок. Един на 13 цикъла е без овулация, все пак и яйчниците имат нужда от почивни дни. Горе главата. Щом правите инсеминации, значи овулираш, спермограмата е добре. Ще се преборите все някак.
Апбт, фоликулите са зрели за пукане между 18-24мм. При Маги пускат хормони и решават кога да пунктират. Иначе в нормални цикли при тези размери е годна яйцеклетката за оплождане.
Маги, по-добре според мен да е ЗЕТ. Не звучиш като за свеж трансфер. Некомфортно ти е, психически си долу. Може би е по-добре тялото да се успокои, пък и да имате замразени бебета, за да си спокойна.
От този прогестерон спя денонощно. От сутринта съм 3 часа будна и 5 спах. У нас къртят, мажат, нищо не може да ме събуди.