Докторката ми е разказвала следната история. Говори по телефона с пациентка пред инвитро, но я окуражава да яхва мъжа си и да лежи после 5 часа. Затворила и съпругът й я попитал: "Защо им даваш надежда само на хората?", а тя отговорила: "Защото съм виждала какви ли не чудеса". И факт, разказвала ми е за такива чудеса, за жени с по две запушени тръби, инвитро зад гърба си и напук на медицината бременни по естествен път.
П*С* Мише, Абсолютно си доказах днес, че всички симптоми, които си измисляме са от Прогестерона. И аз, и ти, и Кукапетал имахме съвсем еднакви. Като сложих Кринона, след 1 час вдигнах температура, приспа ми се, главата ме заболя, започна пак да ми става лошо. Интересно, че много сънувам тези дни. В неделя сънувах, че пуша цигари (аз не пуша), хвърлям цигара, че съм бременна, но такова удоволствие ми достави. И вчера цял ден търся от някъде да ми замирише на цигара, не знам как е възможно, но ми се пуши
Утре късния следобед ще отида за теста. Нямам шофьор за 10 ден, така че късния 9 ден.
Аз работя вече от вкъщи. Зор виждам, много ми е уморено. Вчера ми беше трудно да се разправям с тях. Само пуснах компютъра и се ядосах.