0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #280 -: Април 08, 2019, 18:04:36 pm »
Кукапетъл  :bighug: така се надявах да е станало, след всичко през което преминахте  :bighug: будете силни. И аз скоро преминах през това и напълно те разбирам. Дано наистина има късна импламтация. Чуй се с докторката ти, кажи о за капките кръв. Предполагам както и при мен ще ти кажат да сприраш лекарствата, но може и друго да ти каже, знам ли, всеки лекар по различно процедира. Каза че не са останали за замразяване и при мен не останаха, но това което направих аз е и моят съвет към теб. Не губете време, ами докато се съвземете подавайте на ново докименти. Да си минава времето. Наистина много съжалявам. Прегръщам те силноо  :bighug:
« Отговор #281 -: Април 08, 2019, 19:05:16 pm »
Преди малко ми звънна лекарката, не ми даде надежда, каза да спирам лекарствата.
Още веднъж благодаря на всички за топлите думи, безценни сте!
 :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #282 -: Април 08, 2019, 19:25:58 pm »
Кукапетал,съжалявам за отрицателния резултат.Но добре ти казаха момичетата,всеки неуспех ориентира лекаря ти,виж Маги колко добре тръгна сега.Дайте си време,в което да се съберете,до тогава ще имате заповед и пак наново.Няма да се даваме🤗🤗.
Мише,супер резултат!Чакаме прегледа и прашеца😙
*
« Отговор #283 -: Април 08, 2019, 19:55:54 pm »
Кукапетъл, много съжалявам!
Аз точно преди Коледа разбрах, че не е станало при първия ни опит. Беше много тъжно, но лекарката много бързо ни подготви етапна та епикриза за втория опит, даже точно на Коледа ми каза да отидем до клиниката да си ги вземем.
Края на декември ги подадохме и края на март взехме заповедта. Бързо си става вече.
Дай си време за възстановяване и когато почувстваш, пробвайте пак. През това време да ти направят етапна епикриза за фонда.
Стискам ти палци да стане скоро и ако прецениш, помисли за една физиотерапия. Аз се почувствах много добре. И е много хубаво за яйчниците, отнема около 30 мин на ден за 10 дни след преглед от физиотерапевт. Гинеколожка ме изпрати с направление там и спрямо задачата, предписват какво да ти правят.
 :bighug:
« Последна редакция: Април 08, 2019, 20:03:36 pm от WideD »
Един миг обич може и ще направи света съвършен.
« Отговор #284 -: Април 08, 2019, 20:34:51 pm »
Момичета, съжалявам за отрицателните резултати. Но, както всички са писали, няма отказване.
Аз си бях казала край, спирам. Но вие така ме заредихте с тези положителни емоции, че пак пуснах хормони. ЛХ ми е 10.09, ФСХ- 14.02, естрадиол- 38. Не е ли височко ЛХ?
*
« Отговор #285 -: Април 09, 2019, 08:48:13 am »
Кукапетел, прегръдки!Ще минете и през това, никак не е лесно и те разбирам напълно!Кураж момиче!

Аз съм кълбо от нерви, чакам да ми се обадят ембриолозите.

Мери чери и Лх и ФСХ се качват.Започват да говорят много ясно за ИЯР.Нормално е да се качва ЛХ при ИЯР те вървят с ФСХ ръка за ръка.

*
« Отговор #286 -: Април 09, 2019, 08:55:39 am »
Маги, добре ще са бебоците, поне ембриони с потенциал за имплантация правите, пу-пу. Пък Хайде Дано са поне 8.
Кукапетал, как си? Аз след отрицателния тест веднага се върнах на работа на другия ден, поне да си сред хора, да минава времето.
И аз днес съм яко сдухана. От Вчера телесната температура ми спадна на 36.8, всички симптоми, които си измислях изчезнаха, а е едва 8 ден от трансфер. Остават ми още 8...
« Последна редакция: Април 09, 2019, 09:18:07 am от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #287 -: Април 09, 2019, 09:05:28 am »
Добро утро ,момичета. Ужасно е времето и то мачка. Ще сме по-хепи като изгрее малко слънчице.teri_90, ще си от безсимптомните, нали се разбрахме :р . Хайде да дадеш, поне ти добри новини. Маги, кога трябва да звъннат? Кукапетъл , гуш!
*
« Отговор #288 -: Април 09, 2019, 09:24:23 am »
Тери,като съм чела по форумите,на момичета с висока ТТ,цикъла им идва,и обратно.Тя не е показател според мен.Знам че ти е трудно,но не губи положителната нагласа.Много е това време преди теста при теб,явно наистина лекарката ти е видяла какво ли не и не те кара да чакаш напразно.Милата,прегръщам те!
Маги,дано всички са се оплодили ,всички чакаме с теб🤗
« Отговор #289 -: Април 09, 2019, 09:32:30 am »
Маги, много стиснати палци за бебоците. Днес 4-ти ден ли им е?
Кукапетал, наистина не малко от нас са преминали през същото изпитание и много добре познаваме болката ти. Когато и да имаш нужда да споделиш сме насреща  :bighug: Като човек, който много пъти е получавал удари в тази насока и изпадал в тотална безпомощност и отчаяние, ти казвам, че и това ще отмине и ти пожелавам най-скоро да повярваш в чудесата като мен  :bighug:
Тери, аз вече не смея да сравнявам с моите симптоми, защото колкото и да го знаем, сега за пореден път се потвърди, че при всяка жена е различно. Само се моля за теб и ти стискам безкрайно силно палци. Ти реши ли дали ще пускаш тест на 10-ти ден?
« Последна редакция: Април 09, 2019, 09:34:32 am от Mihaela Viyacheva »
*
« Отговор #290 -: Април 09, 2019, 09:35:27 am »
Докторката ми е разказвала следната история. Говори по телефона с пациентка пред инвитро, но я окуражава да яхва мъжа си и да лежи после 5 часа. Затворила и съпругът й я попитал: "Защо им даваш надежда само на хората?", а тя отговорила: "Защото съм виждала какви ли не чудеса". И факт, разказвала ми е за такива чудеса, за жени с по две запушени тръби, инвитро зад гърба си и напук на медицината бременни по естествен път.
П*С* Мише, Абсолютно си доказах днес, че всички симптоми, които си измисляме са от Прогестерона. И аз, и ти, и Кукапетал имахме съвсем еднакви. Като сложих Кринона, след 1 час вдигнах температура, приспа ми се, главата ме заболя, започна пак да ми става лошо. Интересно, че много сънувам тези дни. В неделя сънувах, че пуша цигари (аз не пуша), хвърлям цигара, че съм бременна, но такова удоволствие ми достави. И вчера цял ден търся от някъде да ми замирише на цигара, не знам как е възможно, но ми се пуши :D :D :D
Утре късния следобед ще отида за теста. Нямам шофьор за 10 ден, така че късния 9 ден.   
Аз работя вече от вкъщи. Зор виждам, много ми е уморено. Вчера ми беше трудно да се разправям с тях. Само пуснах компютъра и се ядосах.
« Последна редакция: Април 09, 2019, 09:48:22 am от teri_90 »
*
« Отговор #291 -: Април 09, 2019, 09:44:21 am »
Значи ,утре чакаме да се регистрира Михаела,която няма овулация и да пише че има голяяямо ЧХГ😁.
Аз съм ви казвала за нашите познати-и при двамата много проблеми и след близнаци ,на единайсет месеца бяха,тя бременна .Една лабарантка пък ми каза за сестра си,с една тръба лява и един яйчник десен две деца.Тъй че защо при нас да не стане?
Бременните сънували много,казват.
« Отговор #292 -: Април 09, 2019, 10:12:23 am »
 Утре ми е 3 ден от М и ще пускам хормони,но днес цикъла ми е супер оскъден,имам чувството че до утре ще е спрял...и сега съм в шах. Ако наистина спре да пускам ли хормони.Моят Док.не си вдига телефона и немога да го питам.Само ви занимавам с мойте истории,но вие сте много по-наясно и винаги сте ми давали адекватни съвети
*
« Отговор #293 -: Април 09, 2019, 11:31:47 am »
Няма значение, че е оскъден цикъла, пускай.

*
« Отговор #294 -: Април 09, 2019, 13:32:06 pm »
Ехаааааааа, какво съм пропуснала... :)
Липсвах известно време, но ви изчетох на един дъх :)
Маги, прекрасна бройка! Браво! Ти си майка-героиня :) Всичко ще бъде вече наред, вярвам!
Мише, честито мила! Прекрасни стойности :) Лека и безпроблемна да е бременността ти :)
Тери, браво и на теб! Чакаме положителен резултат :)
Kukapetal, съжалявам! Продължавайте с вярата, че ще стане!
Успех и прегръдки на всички! 
:bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #295 -: Април 09, 2019, 13:42:04 pm »
Kukapetal съжалявам миличка  :bighug: :bighug: :bighug: в такъв момент няма какво да кажа освен преживей си го,поплачи си и другия път ще стане,ще видиш !!!
Аз разбрах най накрая какво ще правим. Този месец ще правим РВМС и контролна биопсия. Надявам се поне да не пречи да почнем опитите този месец.
Тери чакаме теб с хубаво покачващо ЧХГ !!!
*
« Отговор #296 -: Април 09, 2019, 13:44:53 pm »
Тери, освен че бременните много сънуват, също така им се ядат и пият непривични неща за тях. Както на теб ти се пуши  8)
Мише, геройче си  :D Страхотен резултат извади ❤️
« Отговор #297 -: Април 09, 2019, 14:29:21 pm »
Момичета, всяка една написана дума означава изключително много за мен, голяма упора сте ми!  :bighug: :bighug: :bighug:
Аз съм силен човек в едно дребничко телце, няма да се предавам. Вчера виждайки нулата, отхвърлих този резултат, казах, ама как, аз съм бременна, какви са тези глупости... Толкова го искам, че отхвърлям фактите... Ще се опитам да събера сили и нова вяра, че някой ден ще стане и нашето чудо, но ми е много трудно, особено след неуспеха. Сега се моля за вас, Тери и Маги, зарадвайте ни, че чудесата са тук, върнете ми вярата! Стискам ви палци и се моля за вас, както и за всички останали в групата! Бъдете благословени! 💖💖💖
*
« Отговор #298 -: Април 09, 2019, 16:01:14 pm »
Миличката  :bighug: :bighug: :bighug:
Момичета, видяхте ли че нанесоха промени за финансирането на ЦАР
Много важна корекция е тази:
2. (изм. - ДВ, бр. 4 от 2018 г., в сила от 02.02.2018 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2019 г., в сила от 01.04.2019 г.) липсващ или ограничен яйчников резерв със стойности на анти-Мюлеров хормон по-малко от 0,5 ng/ml.;

И ми е много интересно какво ще рече това:
4. безплодие с неизяснена чрез конвенционалните диагностични методи етиология;

И как се доказва. Аз ли чета през редовете, но не откривам изискването за 4те инсеминация, което ще е свързано с тази точка 4.
« Отговор #299 -: Април 09, 2019, 16:04:25 pm »
Kukapetal твоето бебче те чака..ти само не спирай да вярваш и да се бориш за него.
Тери кога ще правиш теста?