Тери, препишкай един тест де, зарадвай ни, аз след онзи ден въображаемите черти на Престото, вчера препиках Шуърчек Стрийм.Беше отрицателен, но пуста надежда пазя си днес първата сутрешна в контвйнерче и отивам после за Престо пак, 11 ден след ову е днес.
Маги, желая ти успех.
apbt88 твоята история каква е, и ти ли ходиш на ин витро или като мен по естествен път още, надявам се на чудо, една жена ми гледа на Таро скоро и каза след Май месец виждам бременност при теб
Лейди, благодаря ти, след вчерашния шуърчек питах доктор Минев да спра ли дуфастон, утрогестан, каза аз съм ти го изписал до 14.04 и тогава тест, не съм ти казал на 11.04 да правиш тест ,един вид ми се накара, но ако чакам мензис на 16 си мисля че вече трябваше да има бледа чертичка видима добре и на шуърчека, Престото много лъжат ,така съм чувала.
Четох че във Варна при Александров инсето било 300 лв, много евтино браво.
В София е добре Надежда така знам и Щерев.
Джулия, лх не ми изглежда в добро съотношение с ФСХ но нека и другите да кажат. Пролактина е висок, говори с ендокринолог как да го свалите, според мен си пусни и шитовидните хормони и антитела, понякога при проблем с хипофизата пролактина скача ,задължително на ендокринолог, аз ти препоръчвам да направиш скенер на тялото. Високия пролактин стопира овулацията. Не искам да те плаша, но не ми харесва стойността му изобщо.