Мише, странна реакция от лактулоза. Няма проблем. Може и храната нещо... Не са чак толкова крехки ембриончетата. Аз пиех едни фибри и лактулоза почти всеки ден, че цяла бременност беше ужас. Ти ще правиш ли друг ЧХГ?
Маги, дано всичко е наред с приятелката ти. А до твоя тест не остана. 2 дена. Днес мина, вторник, сряда и ей го теста! Палците не са пуснати.
Тери, успокой си главата малко. Не се хвърляй в тестове. Нищо добро няма да донесе. ДНК фрагментации. Правихме на мъжа ми при добра СГ, но имаше (пуши!). Докторът беше против да си даваме парите, защото лечението е антиоксиданти. Ами дадохме си ги и пи антиоксиданти, а можеше направо да пие. Кариотип- след 3та неуспешна бременност направихме.
Мисълта ми е, че се хвърляш на неща, които нямат общо с настоящия ти проблем, а именно- липса на имплантация. Ако ще правиш нещо, то трябва да е смяна на подхода с подготовката и евентуално биопсия.
За храненето. Назад бях писала, че каквото и да ядем то пак става захари, за да усвоим. Ти на какво живееш? Картофи? Млечни не ядеш ли? Риба поне, щом не ти харесва месото? Яж си плодове, не можеш да ядеш и да не се повишава нивото на инсулин. Дори и да не ядеш, то пак не е константа. Не я разбирам твоята диета. Не ядеш месо, плодове и бързи въглехидрати, защото не трябва, а ядеш картофи и тн. Яж леща, боб, грах, зелен боб. Ще ти намеря изписаната диета, която ми дадоха от болницата като ми откриха гестационния диабет. Аз лично мога да живея на плодове, ядки, салата и бобови (и месо де, но ти като не ядеш).
Живей си живота, с две думи, без прекалено залитане. Това е достатъчно, а и не мисля, че ако изядеш едно парче кекс ще навредиш на имплантацията/ ембрионите/ яйцеклетките/ МБ и тн си.
Хелиантус, знам как се чувстваш. Аз исках всеки месец да съм бременна. Така дори и при неуспех си мислех, че все някога ще изтегля дългата клечка и ще стане, а като не съм- няма как да се получи. Почини си малко щом така се пада. Порадвайте се един на друг с мъжа ти.
Късмет на всички!