WideD, и на мен са ми таймирали овулация и никога не е изследвано ЛХ за това (по мои спомени). Единствено сега ми го пуснаха заради изненадващата овулация, провериха го. Ако беше ниско, щяха да ми бият инжекция, за да предизвикат те овулация.
Вероятно наистина си е виждане на лекарите, точно за това, apbt88, не се притеснявай. Всичко е ОК.
Маги, какъв фонд, бе жена? Нали замразихте ембриони. Ти ме вкара сега в чудене. И ние ли трябваше да подадем по фонда. Междудругото аз исках след този трансфер да подадем документи, но Мишо не ми даде. Той все иска да си почива, да си прави секса вкъщи, а на мен така ми писна да чакам, че бих правила всеки ден инвитро, само да стигнем по-бързо до успеха.
И как може да те е страх да се надяваш. От всички ни най-много може да се надяваш. Та ти имаше 2 имплантации. След това е страшното, но поне до теста имаш право на надежди.
Утре пуска ЧХГ на 16 ден, както си го иска докторката. Ще пусна и АМХ, за да видя какво се е случило след инвитрото. Юли беше 2.3 Още тогава ми беше криво, че ми беше по-ниско от това на повечето момичета. Аз избухнах с фоликули тогава, та не съм подготвена за резултата. Един лекар на ДРЗ ми беше казал, че спада с по около 0.4 на стимулация. Само заради АМХ се чудих при нужда от още една стимулация дали да не ходим към Турция, че ако наистина пада с по 0,4...
Освен това смятам да пусна един Витамин Д3, помнех, че ми беше ОК витамина миналата година според ендокринолога за началото на пролетта. Под средната медиана е, май не е оптимален.
И ще пусна също някои маркери за хронична бъбречна недостатъчност. Не очаквам да излезе проблем там, честно казано. Но генетично може да съм носител на това заболяване. Личният ми лекар от доста години ме кара да се изследвам, защото баба ми прекара последните си години на хемодиализа, а ако се хванело това нещо още преди да се развие, се лекувало лесно. Нямаше изобщо да тръгна да го изследвам, НО вчера, четейки за Пролактин, прочетох, че хронично завишаване на Пролактин може да бъде предизвикано от лека форма на бъбречна недостатъчност. Пак нямаше да го взема и това предвид, но на всяка кръвна картина PCT ми е винаги на долна граница 0,002 при референтни стойност 0,002-0,048 и веднъж една лаборантка ми беше казала да го следя, че може да е маркер за проблем с бъбреците.
Не очаквам проблеми там, но ако е причина за Пролактина, вместо да пия цял живот лекарства, защо да не го премахна. Само не знам какво да изследвам, Вероятно урея и креатенин в урината. Но се чудя първа урина ли трябва или тя е прекалено концентрирана?
Иначе аз съм добре. Неусехите са като мазолите. Закоравяваш от тях. Не рева вече. Щом се хванах, че вчера пея на работа, значи съм добре. Утре отивам при докторката.