Lina, не се ядосваш на това. Ядосваш се на глупавата ситуация. Ядосваш се, че имаше право на малко щастие и ти беше отнето. Ако не беше направила по-рано тест, нямаше и да разбереш, че е имало бременност. Нямаше да ти правят впечатление корема и краката. Щеше да си кажеш: "От Дуфастона е, другия месец с повече късмет". Имаш пълното право да се ядосваш и да се чувстваш огорчена. Хубаво е, че направи тест, за да знаеш, че си била по-близо до успеха. И да повярваш, че и при теб ще се случи. Сега си представи другата ситуация: да не беше се случила имплантация изобщо. Тогава щеше да си ядосана защо въпреки таймирането пак не се получи. Щеше да си убедена, че са ти нужни инсеминации, инвитро и т.н. Но сега нещата не стоят така. Да, не се развиха нещата по най-добрия начин. Но имаше някакво развитие. Горе главата. Няма тежки и не тежки случаи. Всички са толкова тежки, колкото ние ги чувстваме, че са в душите си. Твоя случай е тежък за сърцето ти. Но ще го преодолееш, защото така трябва. Защото трябва да стигнеш до бременност и здраво дете.
Аз какъв късмет извадих, ако знаете. Една жена в бг мама търсеше телефон, на който да запази час за Русев. Аз й дадох този, който имам, но й казах, че има чак за май месец. Ииииии днес тя ми е писала, че е звъннала на същия телефон и й казали, че има освободени няколко часа. Веднага звъннах и в понеделник съм на преглед в София. Чудесно, защото иначе щях да ходя във вторник при ендокринолог за витамин Д, а Русев го хвалят всички като специалист по витамините. Сигурно ще пиша на някоя софиянка тези дни да ми помогнете с транспорта
Иначе за този пуст витамин. Д-р Мели ме беше посъветвала да проверя каква стойност е, защото пречи на излекуването на бактерии. Но аз: "А супер е, имам го изследван миналата година и пия всеки ден по 10мг". А той, ако си е бил нисък отдавна, може да е била напълно права.