Маги, даже не ти повярвах и ходих да ти гледам постовете да ти броя дните
Ти така мина между капките, аз омрънках темата и не те усетих. Дано има захванато бебенце. :*
Междудругото и аз си помислих това за приятелката ти. Имплантация макар и неуспешна е крачка напред.
А относно доц. Русев. Д-р Петрова ми каза, че ме праща при него, защото гледа неговите предписания и действал индивидуално. Докато негови колеги предписвали една и съща схема на всички. Тогава споделих на д-р Петрова, че съм предубедена към него, защото чета из форуми, че изписва едни и същи неща. Тя ми каза, че поне за това е сигурна, сега кога защо изписва не знае, но не й е и работа. Каза, че на 2 жени може да има вливки, но са различни мг.
Тя от НК клетки не се интересува особено. Поне аз с такова впечатление останах. Каза, че и хрема активира имунната система. Конкретно се интересува от ембриотоксините. Според една статия в Зачатие писана от доц. Конова ембриотоксините пречат на имплнатация конкретно. А ако настъпи може да се атакува ембриона. Пише, че се прилага при неизяснен стерилитет, липса на имплантация след инвитро и повтарящи се спонтанни аборти.
Другото, което ми каза докторката, е, че доц. Русев проверявал количество прогестерон в тялото и пишел максимална прилагана стойност след трансфер. Според мен тук нещо не я разбрах докторката и за нещо друго ми е говорила. Как така с количество Прогестерон, нещо не разбрах.
Маги мей, Уреаплазма в общия случай не пречи на забременяване, но води до пукане на води и раждане преждевременно или направо спонтанни аборти. Опасна е. Излекувай я още сега. Можеш и при обикновено АГ с посявка. Надявам се не са ти правили ЦС-то с Уреаплазма
П*С* Павла, това по принцип е един от любимите ми вицове. Другият е:
Wanna here a construction joke?
It's still working on it
Това хора, които ще строят къща като мен ще го оценят.