Mц, а инсулинова резистентност пускала ли си? Че ПКЯ и ИР си вървят ръка за ръка. И аз бях преди пациент на д-р Даскалов и ми го е пускал, но да питам. За следене на репродуктивни проблеми, които не се нуждаят от АРТ, д-р Даскалов е много добър избор. Ще ти кажа защо за него се носи една лоша слава (слушам я из клиниката, докато си чакам час за моята лекарка). Д-р Даскалов назначава много изследвания. Според повечето хора са излишни и той им взима парите, но той лаборатория все пак няма. Аз се радвам, че съм дала тези пари за изследвания, за да знам, че всички бази съм покрила, пък каквото ми е писано. Като отидох с папката изследвания от него на АРТ процедура и докторката нямаше какво да ме накара да изследвам повече и направо започнахме.
Лина, не съм завършила докторантурата. Ще ме отчислят с право за защита, по независещи от мен причини. В момента все още се водя до март месец в програмата Докторант. Темата ми е "Уеб-базирани комоненти". Единственото смислено, което свърших през тези години е, че с колеги разработихме софтуер за улеснена комуникация между родители/преподаватели и деца със затруднения в общуването. И за мое щастие една майка казала, че синът й вече си обличал пижамата.
Слънчице, браво. Значи има оцелели бебоци, може и всички даже. Ама то от вас друго не се очаква. Браво, браво. Около час- час и половина ти трябва да пиеш вода, за да ти е пълен мехура преди процедурата. 700 мл вода са ти достатъчни. Да не вземеш цяла сутрин да не ходиш на тоалетна и да се наливаш с вода. После, ако ти дадат подлога, ползвай я. Ако много ти се пикае, може да се получат спазми, а след трансфер не е желателно. Аз затова трябваше да пикая преди трансфер, защото имах вече спазми.
Ели, кога минаха 5 месеца. Лелееее, времето как лети.