Хелиантус, на мен ми е много странно, че нямаш ПКЯ пък имаш такива цикли. Имам една приятелка с подобни цикли, много рядко й откриват кисти. Първоначално не се знаеше защо й се случва, но веднъж я хванахА с много антраксни фоликули, после пак нищо, след няколко месеца пак много антрални и заключиха ПКЯ.
Тази нощ сънувах Круела, но пък беше с лицето на Хелиантус
и беше бременна. Надявам се е знак и за двете ви.
Аз днес ще си поръчам от тестовете за овулация със слюнка, не ми се занимава с пикливите. Със сигурност са по-точни, но аз на бременност по естествен път много не залагам.
Утре ще звъни инструктора до ДАИ за дата за изпит ... Много съм неуверена, все още правя грешки. Спирам на стопове, нас светофар, на пешеходна, гледам да следя маркировките на кръстовища, но понякога като няма маркировка и коли и не осъзнавам две или три ленти са и не се престроявам добре. Моят инструктор не вика, но и не ти казва окуражителни думи, та съм много неуверена. Но пък каквото стане, все някога ще я взема книжката и нямам търпение вече да ми се махне един стрес от главата. Така навътре я взех тази книжка, че ви казах как ми полудя цикъла, в дните, в които имам кормуване да не ви разказвам какво се случваше със стомаха ми, изпъпчих се цялата, а аз акне никога не съм имала. Сега горе долу се стабилизираха нещата, след като вече не е ме е страх да шофирам вече.